Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη Redwell κάνει δώρο σε δύο τυχερούς αναγνώστες δύο πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης. Ο πρώτος νικητής κερδίζει το επιτοίχιο πάνελ 630 watt, με ψηφιακή εκτύπωση και ο δεύτερος νικητής κερδίζει ένα λευκό πάνελ σε τροχήλατη βάση 630 watt.

Η Redwell είναι το ανώτερο σύστημα παγκοσμίως στην υπέρυθρη θέρμανση και την ανωτερότητά του σφραγίζουν εννέα διεθνείς πιστοποιήσεις και μελέτη του Α.Π.Θ

Το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης της Redwell κατασκευάζεται σε βιομηχανικό οικολογικό πάρκο στο Hartberg της Αυστρίας. Ίσως το μεγαλύτερο brand name της παγκόσμιας αγοράς, στην υπέρυθρη θέρμανση.

Κυκλοφορεί, εδώ και 7 χρόνια στην Ελλάδα, από την Τεχνική εταιρεία υπέρυθρης τεχνολογίας, Lifetherm/Redwell Hellas.

Το αξιοσημείωτο είναι, πως οι πωλήσεις του στην Ελλάδα, ήταν πολύ υψηλές, από τα πρώτα χρόνια της εμφάνισης του, όταν ακόμη τα συμβατικά καύσιμα, ήταν σε πολύ χαμηλή τιμή.

Την επιτυχία αυτή την οφείλει, στα 9 διεθνή πιστοποιητικά που διαθέτει, αλλά και στην ειδίκευση της ελληνικής εταιρείας, που το διαδίδει στην Ελλάδα.

Τα τελευταία τρία χρόνια, το σύστημα Redwell, έχει πιστοποιηθεί, από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο και χαρακτηρίστηκε (κατόπιν μελέτης), ως κορυφαίο για την οικονομία και την θερμική άνεση.


Ο πρώτος νικητής κερδίζει το επιτοίχιο πάνελ 630 watt, με ψηφιακή εκτύπωση

Αξιοσημείωτα επίσης είναι, η δυνατότητα του να στεγνώνει την υγρασία των δομικών στοιχείων, αλλά και τα ευεργετικά αποτελέσματα, που υπόσχεται για την υγεία των χρηστών. Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και χάριν της πολύ χαμηλής του κατανάλωσης, συνδυάζεται απόλυτα, με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Όσο για την αισθητική του είναι προφανής. Διατίθεται σε συσκευές ορθογωνίων πάνελ με εικαστικές παρεμβάσεις, είτε σαν καθρέφτες, είτε σαν κρεμαστές σφαίρες.


O δεύτερος νικητής κερδίζει ένα λευκό πάνελ σε τροχήλατη βάση 630 watt

Ο γενικός διευθυντής της Lifetherm/Redwell-Hellas, Τάσος Ζαχαριάδης, λακωνικά δήλωσε: Είμαστε, ίσως, η μόνη εταιρεία θέρμανσης, που μπορεί να αποδείξει την υπεροχή του συστήματος της εγγράφως, για κάθε τι που υποσχόμαστε. Προς τούτο, αναρτούμε στην ηλεκτρονική μας σελίδα, τα 9 διεθνή μας πιστοποιητικά, αλλά και τα βίντεο των σεμιναρίων μας, όπου επιμορφώνονται τακτικά οι συνεργάτες μας, από όλη την Ελλάδα.

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

Νικητές: 2
Αναπληρωματικοί: 2
Δώρο: 2 πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης Redwell
Έναρξη: 21/01/2013
Λήξη: 30/01/2013

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΜΑΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ κερδίζει επιτοίχιο πάνελ 630 watt, με ψηφιακή εκτύπωση
ΠΛΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡIOΣ κερδίζει ένα λευκό πάνελ σε τροχήλατη βάση 630 watt.

Οι αναπληρωματικοί νικητές είναι οι εξής:

ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ενημερωθείτε για το σύστημα REDWELL εδώ www.redwell.gr