Την ευκαιρία να κερδίσουν μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας ή ένα συναγερμό SD_01 είχαν δύο τυχεροί αναγνώστες που πήρουν μέρος στο διαγωνισμό του newsbeast.gr σε συνεργασία με την Porta Block.

Πρόκειται για μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας Rock (15 σημείων) με κλειδαριά Cisa Defender και κύλινδρο Moia, ένα παντογραφικό σχέδιο φυσικού καπλαμά, μπάρα Convex_643 1m, σύρτη ασφαλείας νυκτός, πανοραμικό ματάκι και αυτόματο ανεμοφράκτη.

Όσον αφορά το συναγερμό, ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει το σύστημα αποτροπής διαρρήξεων SD_01, το οποίο είναι ένα σύστημα συναγερμού το οποίο αντιλαμβάνεται τους διαρρήκτες και τους απομακρύνει, πριν επιχειρήσουν να κάνουν διάρρηξη ή να προκαλέσουν φθορά στην πόρτα σας. Η ενεργοποίησή του γίνεται με ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Η Porta Block δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής πορτών ασφαλείας από το 1982 και χαρίζει στιγμές ηρεμίας και γαλήνης μέσα σε κάθε σπίτι. Η μακρά πείρα της εταιρείας στο χώρο και η άμεση επαφή της με τους πελάτες, της δίνει την δυνατότητα να κάνει κάθε μέρα ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.

Σήμερα, διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και πολυάριθμο, εξειδικευμένο προσωπικό, που μπορεί να δώσει λύσεις για κάθε χώρο και απαίτηση.

Ο άρτιος μηχανολογικός εξοπλισμός και η εξασφαλισμένη ποιότητα των πρώτων υλών επιτρέπουν στην Porta Block να σας προσφέρει προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, για να προστατεύετε σωστά ό,τι πραγματικά αξίζει.
Επωφεληθείτε και εσείς από τις λύσεις που προσφέρει η PORTA BLOCK.

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

Ημερομηνία Έναρξης: 29/10/2012
Ημερομηνία Λήξης: 12/11/2012
Αριθμός νικητών: 2
Αριθμός αναπληρωματικών: 2
Δώρα: 1 πόρτα ασφαλείας και 1 συναγερμός

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΚΟΛΟΒΟΥ ΒΛΑΣΙΑ – 1 Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας
ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ – 1 Σύστημα Αποτροπής Διαρρήξεων

Οι αναπληρωματικοί νικητές είναι οι εξής:

ΒΕΛΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – 1 Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – 1 Σύστημα Αποτροπής Διαρρήξεων