Το newsbeast.gr μαζί με τη Swiss International Air Lines προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη ένα ξεχωριστό ταξίδι στη μαγευτική Ζυρίχη. Ο νικητής κέρδισε δύο αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή από Αθήνα για τη Ζυρίχη και δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Belvoir.

Ο νικητής θα μπορεί να εξαργυρώσει το δώρο του μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013.

H Swiss International Air Lines (SWISS) είναι o εθνικός αερομεταφορέας της Ελβετίας, και εξυπηρετεί 70 προορισμούς σε 37 χώρες από τη Ζυρίχη, Βασιλεία και τη Γενεύη και μετέφερε περίπου 15 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο με στόλο 90 αεροσκαφών. Δεδομένου ότι είναι η αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας, η SWISS ενσωματώνει τις παραδοσιακές αξίες της χώρας, και έχει δεσμευτεί να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Με το εργατικό δυναμικό της περίπου 7.600 άτομα, δημιουργούνται συνολικά λειτουργικά έσοδα της τάξεως CHF 4,9 δισεκατομμύρια το 2011. Η SWISS είναι μέρος του ομίλου Lufthansa Group και είναι επίσης μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε Like πατώντας στο κουμπί που βρίσκεται απο κάτω,συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία σας και προαιρετικά κάντε Share.

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

Ημερομηνία Έναρξης: 06/11/2012
Ημερομηνία Λήξης: 30/11/2012
Αριθμός νικητών: 1
Αριθμός αναπληρωματικών: 1

Ο νικητής είναι ο εξής:

ΖΩΗ ΒΑΓΓΕΛΗ

Ο αναπληρωματικός νικητής είναι ο εξής:

ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΜΥΡΛΟΓΛΟΥ