Η ελληνική εταιρεία SILCIO Α.Ε. σε συνεργασία με το newsbeast.gr διοργάνωσε μεγάλο διαγωνισμό με δώρο μία πλήρη οικιακή εγκατάσταση που δίνει τη δυνατότητα στον τυχερό να εκμεταλλευτεί όλα τα οφέλη που του προσφέρει η ηλιακή ενέργεια μέσω των φωτοβολταϊκών πλαισίων της SILCIΟ Α.Ε..

Νικητής στο διαγωνισμό της SILCIO A.E. αναδείχθηκε ο κ. Μαγγανιάς Γεώργιος

Αναπληρωματικοί (με σειρά προτεραιότητας) είναι οι κ.κ. Μητσόπουλος Νίκος, Χρυσανθόπουλος Φώτιος και Καρφής Ανδρέας.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η SILCIO Α.Ε. είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία, θυγατρική της DAMCO ENERGY Α.Ε. και της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΑΤΤΝΕ, εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται επιτυχώς στον χώρο της ενέργειας και ιδιαίτερα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ν.Α. Ευρώπη πάνω από 25 χρόνια.

Η SILCIΟ Α.Ε είναι μία «έξυπνη», εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογικά, αυτοματοποιημένη βιομηχανική εταιρεία, πλήρως καθετοποιημένη που παράγει υψηλής ποιότητας και απόδοσης πολυκρυσταλλικές φέτες πυριτίου, Φ/Β κύτταρα και Φ/Β πλαίσια.

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της SILCIΟ Α.Ε. κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας οι οποίες βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών. Το πολυκρυσταλλικά πλαίσια της εταιρείας και συγκεκριμένα η σειρά SE έχουν ονομαστική ισχύ από 215WP έως 245WP.

Τα οφέλη που προκύπτουν από την υψηλή τεχνολογία και τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους είναι εμφανή, καθώς τα Φ/Β πλαίσια της SILCIO A.E. παρουσιάζουν τα εξής βασικά πλεονεκτήματα:

1. Δωδεκαετή εγγύηση για αστοχία υλικών.

2. Εγγύηση τα δέκα πρώτα χρόνια για απόδοση των πλαισίων στο 90% της αρχικής απόδοσης και για τα επόμενα δέκα πέντε χρόνια απόδοση στο 80% της αρχικής απόδοσης.

3. Χαμηλό θερμοκρασιακό συντελεστή ισχύος (-0,39% / Κ), ο οποίος αυξάνει την απόδοση του Φωτοβολταϊκού συστήματος.

4. Θετική Ταξινόμηση ισχύος (-0W / + 4,99W).

H SILCIO A.E. έχει ήδη εδραιωθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά εξάγοντας Φ/Β πλαίσια και κύτταρα τα οποία ήδη λειτουργούν σε Φ/Β πάρκα στην Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Αυστρία και Τουρκία.

Στην Ελλάδα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών μέσω του οποίου δραστηριοποιείται ενεργά στην αγορά των οικιακών στεγών καθώς και των φωτοβολταϊκών πάρκων.

Στόχος της SILCIO A.E. είναι να αποτελέσει κορωνίδα των Ελληνικών επενδύσεων με εξαγωγική δραστηριότητα και να γίνει σημείο αναφοράς στην αγορά φωτοβολταϊκών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επωφεληθείτε και εσείς από τις λύσεις και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει η SILCIO.