Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη Logitech προσφέρει σε 15 τυχερές – τυχερούς το νέο Mini Boombox! Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε!

Οι νικητές του διαγωνισμού θα αποκτήσουν το φορητό ηχείο με μικρόφωνο, το οποίο συνδέεται εύκολα και ασύρματα με το smartphone, το tablet ή με οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας έχει Bluetooth.

Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από τα πρώτα καρδιοχτύπια! Μπορείς να μιλάς με τον σύντροφό σου ώρες ατελείωτες, κάθε τραγούδι σου θυμίζει μια όμορφη στιγμή ή μια τοποθεσία και βέβαια είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα για να την (ή τον) εντυπωσιάσεις! Τι καλύτερο δώρο λοιπόν για την φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από το Logitech® Mini Boombox;

Ήχος να τον ερωτευτείς

Θέλετε ένα φορητό ηχείο με μικρόφωνο που να συνδέεται εύκολα και ασύρματα με το smartphone, το tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας έχει Bluetooth®; Αυτό προσφέρει το Logitech Mini Boombox αλλά δεν μένει εκεί. Με δυνατό και καθαρό ήχο, αλλά και δυναμικό μπάσο είναι ο ιδανικός σύντροφος για να ακούτε όπου κι αν βρίσκεστε το αγαπημένο σας τραγούδι, ή να συνομιλείτε όταν θέλετε να ακούσετε ο ένας την φωνή του άλλου.

Μαζί… δυνατά και καθαρά

Όλοι ξέρουμε ότι οι σχέσεις βασίζονται στην συνεχή επικοινωνία. Τώρα όμως, ακόμα και όταν το ζευγάρι είναι μακριά, μπορούν πάντα να είναι σε επαφή. Και με το Mini Boombox, απολαμβάνουν πεντακάθαρες συνομιλίες χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, χωρίς… παρεξηγήσεις, χαμένες λέξεις, ή αμηχανία από διακοπές.

Μιλώντας με τις ώρες

Μερικές φορές δεν αντέχεις να κλείσεις το τηλέφωνο! Σε αυτή την περίπτωση…δεν ανυσηχούμε, γιατί το Mini Boombox λειτουργεί έως και 10 ώρες συνεχώς* και στη συνέχεια φορτίζει μέσω USB, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να προβληματιστούμε για αλλαγή μπαταρίας.

Το στυλ σε μικρές διαστάσεις

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πόσο όμορφο δείχνει το Mini Boombox! Σε έντονο κόκκινο χρώμα, με πάνελ αφής με οπίσθιο φωτισμό, προσφέρει ευκολία χρήσης, οποιαδήποτε ώρα, νύχτα ή μέρα. To Logitech Mini Boombox σε κόκκινο χρώμα έχει προτεινόμενη λιανική τιμή τα €79,99. Επίσης διατίθεται σε λευκό και μαύρο.

* Η διάρκεια ζωής της ενσωματωμένης μπαταρίας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις και τις συνθήκες περιβάλλοντος. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν ένα δεδομένο αριθμό επαναφορτίσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες Logitech Hellas 210.6774512

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:

1. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το newsbeast.gr κάντε κλικ
    στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό

Έναρξη διαγωνισμού: 01/02/2012
Λήξη διαγωνισμού: 12/02/2012
Αριθμός Νικητών: 15

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΕΛΕΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΣΙΜΟΝ ΜΙΝΑΣΙΑΝ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΡΡΑΚΗ
ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΓΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΣΑΠΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΤΑΜΠΑΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΣΟΥ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΟΥΣΙΑΚΗΣ
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΚΑΡΑΝΑΝΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΛΙΤΗ