Οι γιορτές πλησιάζουν και το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη Swarovski σας προετοιμάζουν να τα υποδεχθείτε χαρίζοντας σε 5 τυχερούς νικητές, υπέροχα κοσμήματα από τη μοναδική συλλογή της Swarovski.

Η Swarovski είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής κρυστάλλου κοπής στον κόσμο. Με το κρύσταλλο ως βασικό υλικό δημιουργίας, η Swarovski δημιουργεί κοσμήματα, πραγματικά έργα τέχνης, με υπέροχο ντιζάιν.

Οι αριστοτεχνικές της συλλογές, μαγεύουν τους πάντες και περιλαμβάνουν μια πληθώρα έργων με την επωνυμία του οίκου. Κρυστάλλινα κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας, μικρά δερμάτινα είδη, τσάντες, διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, δώρα και έργα τέχνης. Όλα αποδεικνύουν τη δημιουργικότητα, τη λάμψη και την πολυμορφία του κρυστάλλου.

Οι συλλογές κοσμημάτων της Swarovski προσφέρουν το κατάλληλο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, για όλα τα στυλ, τις ηλικίες και τις περιστάσεις.

Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του newsbeast.gr και κερδίστε ένα από τα 5 διαφορετικά, αλλά εξίσου υπέροχα κοσμήματα, με την υπογραφή της Swarovski.

Δείτε τα 5 κοσμήματα που μπορείτε να κερδίσετε:

Τρυπητά σκουλαρίκια Noble

Μενταγιόν Erika φούξια

Μενταγιόν Narrow Flower

Μενταγιόν Neon Pink

Μακρύ μενταγιόν Noon

Έναρξη διαγωνισμού: 22/11/2011
Λήξη Διαγωνισμού: 6/12/2011
Αριθμός Νικητών: 5

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΝΙΑ ΘΗΡΑΙΟΥ Τρυπητά – Σκουλαρίκια Noble
ΠΩΛΙΝΑ ΜΠΙΒΟΛΑΡΗ – Μενταγιόν Erika φούξια
ΠΑΠΙΟΜΥΤΗ ΝΑΝΣΥ – Μενταγιόν Narrow Flower
ΝΤΖΙΑΝΤΖΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – Μενταγιόν Neon Pink
ΛΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ – Μακρύ μενταγιόν Noon