Το Me&home by Getitnow.gr, www.meandhome.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες προϊόντα, μας προετοιμάζει για ένα… γαστριμαργικό χειμώνα. Έτσι χαρίζει -με διαγωνισμό- σε 5 τυχερούς ένα μοναδικό σετ φοντύ για αξέχαστες στιγμές απόλαυσης.

Το κορυφαίο κατάστημα με μια απίστευτη ποικιλία για «Σένα και το Χώρο σου», μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη καθώς διαθέτει πάνω από 200.000 προϊόντα και 200 brands. Ό,τι μπορεί να χρειαστεί ο καταναλωτής, θα το βρει στο Me&home: είδη ένδυσης και άθλησης, είδη διακόσμησης, προσωπική φροντίδα, εξοπλισμός σπιτιού, εξοπλισμός γραφείου, βιβλία, εργαλεία και άλλα, τα οποία μπορεί να παραλάβει μέσω αντικαταβολής στο χώρο που επιθυμεί.

Ακόμη, οι πελάτες του Me&home μπορούν και απολαμβάνουν όλα τα μοναδικά οφέλη από τις υπηρεσίες που μόνο αυτό μπορεί να προσφέρει. Οι υπηρεσίες του Premium Delivery, του Live Help 24/7 και του δικαιώματος επιστροφής σε 30 ημέρες προσφέρουν σιγουριά και ευκολία για κάθε αγορά. Επιπλέον, οι αξιολογήσεις προϊόντων από πραγματικούς πελάτες καθώς και οι παρουσιάσεις από τους ειδικούς του Me&home βοηθούν στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος.

Τα προνόμια όμως για τους πελάτες του Me&home δεν σταματούν εδώ. Ένα καθημερινό daily deal με ένα προϊόν κάθε μέρα σε ασυναγώνιστη τιμή αλλά και δεκάδες προσφορές σε όλες τις κατηγορίες, εξασφαλίζουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για να μην χάνετε ούτε προσφορά του Me&home by Getitnow.gr, www.meandhome.gr, μπορείτε να εγγραφείτε στο «Getthenews» για να σας αποστέλλονται όλες οι προσφορές του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος.

  Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:

1. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το newsbeast.gr κάντε κλικ
    στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω
2. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το me and home κάντε κλικ
    στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 07/11/2011
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 09/11/2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΙΚΗΤΩΝ: 5

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΙΩΤΑΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΕΛΕΣΣΑΝΑΚΗ
ΒΕΝΕΤΙΑ ΡΩΜΑΝΙΔΟΥ