Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν και το newsbeast.gr σε συνεργασία με το πολυτελές συγκρότημα «Athina Luxury Villas» κάνουν δώρο σε έναν τυχερό αναγνώστη ένα τετραήμερο (τρεις διανυκτερεύσεις) σε εκπληκτική βίλα με ιδιωτική πισίνα στα Χανιά Κρήτης. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει ως και 5 άτομα και το έπαθλο ισχύει για τις περιόδους 1-19 Ιουλίου, 13-15 Αυγούστου και 11-30 Σεπτεμβρίου. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και περάστε αξέχαστες και αναζωογονητικές διακοπές στην Κρήτη. xania4 Κάθε βίλα του συγκροτήματος διαθέτει ιδιωτική πισίνα, barbecue, τεράστιους κήπους και βεράντες για να απολαμβάνετε τη συναρπαστική θέα. Οι μεζονέτες Κισσός, Μυρτιά και Ροδιά μπορούν διαθέτουν άνετο καθιστικό, δορυφορική τηλεόραση, CD-Player, υπολογιστή (24ωρη πρόσβαση στο διαδίκτυο), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων καθώς και χρηματοκιβώτιο. Ακόμη, κάθε βίλα διαθέτει ένα μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ στο πρώτο όροφο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν υπό το φως των κεριών, καθώς και ένα βοηθητικό μπάνιο στο ισόγειο της βίλας. Οι βίλες χαρακτηρίζονται από μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας, ανώτερης αισθητικής και υψηλής ποιότητας κατασκευής προσφέροντας φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών. Το συγκρότημα βρίσκεται σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον οκτώ στρεμμάτων μέσα στο πράσινο, στο Ξαμουδοχώρι, δίπλα από το τουριστικό θέρετρο του Πλατανιά στα πανέμορφα Χανιά και σας καλεί να περάσετε ένα αξέχαστο τετραήμερο! Το πολυτελές συγκρότημα «Athina Luxury Villas» στο Facebook xania2 xania6 xania1 Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το «Athina Luxury Villas»

Στοιχεία διαγωνισμού

Έναρξη: 3/6/2016 Λήξη: 14/6/2016 Νικητές: 1 Αναπληρωματικοί: 1

Νικητής

  • ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

Αναπληρωματικός

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ

Δώρο: Τρεις διανυκτερεύσεις σε βίλα με ιδιωτική πισίνα στα Χανιά. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει ως και 5 άτομα. Το έπαθλο ισχύει για τις περιόδους 1-19 Ιουλίου, 13-15 Αυγούστου και 11-30 Σεπτεμβρίου κατόπιν συνεννόησης με το κατάλυμα και βάσει διαθεσιμότητας. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό: 1. πατήστε Like στην σελίδα του Athina Luxury Villas

Athina Luxury Villas

2. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα. Ο διαγωνισμός έχει λήξει. Με την συμμετοχή σας συμφωνείτε στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.