Δηλώστε συμμετοχή και ταξιδέψτε. Το newsbeast.gr μαζί με το ταξιδιωτικό γραφείο www.thelodiakopes.gr σας ταξιδεύουν και χαρίζουν σε 5 τυχερούς από ένα μαγευτικό τριήμερο, για δύο άτομα, σε υπέροχους προορισμούς.

Σε μια παρθένα ακόμη περιοχή σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, το Evia Hotel & Suites 4* στο Μαρμάρι Ευβοίας είναι ο ιδανικός τόπος απόδρασης από την καθημερινότητα και το στρες. Τα πολυτελή δωμάτια και η μοναδική διακόσμηση δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που αγκαλιάζει τον επισκέπτη.

Νιώστε την μοναδική φιλοξενία που σας χαρίζει το Dolphin Bay Hotel 4* Superior, 9 μόλις χιλιόμετρα από την Ερμούπολη της Σύρου μπροστά από την οργανωμένη παραλία με αμμουδιά.

Το ξενοδοχείο Chroma 3* Superior, χτισμένο στην παραδοσιακή περιοχή του Αγίου Γεωργίου στη Νάουσα της Πάρου, αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλάρωση και ευχαρίστηση.

Το Mabely Grand Hotel 5*, επάνω στο ακρωτήρι του Καμπί στην Ζάκυνθο, ένα μοναδικό καταπράσινο περιβάλλον 60 στρεμμάτων σας περιμένει για μοναδικές στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης. Η φινετσάτη διακόσμηση και επίπλωση του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την κοσμοπολίτικη αύρα του, θα σας εντυπωσιάσουν.

Προσπαθείτε να πιάσετε με το βλέμμα σας τη βυθισμένη αρχαία πόλη Λας; Ανοίξτε τα μάτια σας… Βρίσκεστε στο Hotel Belle Helene! Μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο σε έναν ήσυχο κόλπο πάνω στην παραλία και μόλις 18 χιλιόμετρα από τα σπήλαια Δυρού το Belle Helene Hotel 3* Sup, σας προσφέρει χαλάρωση σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του newsbeast.gr για τα πέντε τριήμερα (διαμονή για 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου πρωινού).

  Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:

1. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το newsbeast.gr κάντε κλικ
    στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 19/07/2011
ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 28/07/2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ: 5
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ : 2

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΡΤΙΔΗΣ
ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΝΘΙΑ
ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΙΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ