Ένα χρόνο μετά την παράσταση, που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία pocket theater την περσινή χρονιά με «Τη σημασία να είναι κανείς σοβαρός» του Όσκαρ Ουάιλντ,οι «Θεατρίνων Θεατές» επιστρέφουν με μια ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση. Το έργο «Χόρεψε με ως το τέλος του χρόνου» του Joe Sauter, ένα ψυχογράφημα, μια ανθρώπινη ματιά στα προβλήματα των μειονοτήτων στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις, γίνεται μια ατμοσφαιρική ερωτική παράσταση, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού και φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα του «ξεχωριστού».

Η ομάδα προσεγγίζει ένα σημαντικό κείμενο που βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία. Μια λεσβία αποφασίζει να κάνει παιδί με ένα γκέι, με τη βοήθεια μιας ερωτικής δεσποτικής θυρωρού. Τι γίνεται όμως όταν το παιδί αρχίζει να έρχεται και οι άνθρωποι το διεκδικούν ενώ ταυτόχρονα ερωτεύονται; Οι σεξουαλικές προτιμήσεις υπάρχουν για να μας κατευθύνουν ή ο έρωτας δεν έχει φύλο;

Μια πραγματικά σκληρή απεικόνιση συγκρούσεων και επαναπροσδιορισμών του σύγχρονου ερωτικού πλαισίου και των συνθηκών που καταπιέζουν ή αναμορφώνουν τις σύγχρονες κοινωνικές δομές.

Το έργο σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, μετάφραση Μαίρης Μιχαλάτου – Γιώργου Λιβανού, στίχους και σύμβουλο Μαριάννα Τόλη, σκηνικά – κοστούμια Δέσποινας Βολίδη, μουσική Johannes Mueller, φωτισμούς Σοκόλ Τομτσίνι, χορογραφία Σίμωνα Πάτροκλου και βοηθό σκηνοθέτη την Όλγα Μουργελλά.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι, Καίτη Ιμπροχώρη, Σταύρος Καλλιγάς, Χρήστος Λιακόπουλος, Γιώργος Λιβανός , Μιλένα Παρθενίου, και η Νατάσσα Τσακαρισιάνου.

Πρεμιέρα στις 27/ 07 / 2011 στις 21:30
Διάρκεια: 120΄ με διάλειμμα

Cine Πετρούπολης, Λ. Πετρουπόλεως 168 – 210 5012391(8:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.)
Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης, 25ης Μαρτίου & Κ. Βάρναλη

  Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:

1. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το newsbeast.gr κάντε κλικ
    στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : 08/07/2011
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : 20/07/2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ : 10
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ: 5

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΣΕΡΒΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΟΡΙΧΗ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΙΝΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΤΟΣ