Η Ford Ελλάς για 3η συνεχή χρονιά στηρίζει το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», υποστηρίζοντας ενέργειες φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Με το Fiesta Black Edition έδωσε το παρών στην επίδειξη της καλοκαιρινής collection της Μαριάννας G. σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Detroit στην Κηφισιά, παρουσία πλήθους κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα σε έναν υπέροχα στολισμένο χώρο για μια βραδιά μόδας.

Γνωστοί Αθηναίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτήν την ξεχωριστή επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Μαριάννας G, η οποία παρουσίασε την συλλογή Exclusive Swimwear 2015 και ενθουσίασε το κοινό με τις υπέροχες δημιουργίες της σε μαγιό και ρούχα.

Το Fiesta Black Edition πρωταγωνίστησε στην επίδειξη, τράβηξε τα βλέμματα των καλεσμένων και έκλεψε τις καρδιές όσων παρακολούθησαν αυτή την so friendly & classy επίδειξη μόδας στο κέντρο της Κηφισιάς.

Το νέο μοντέλο Fiesta Black Edition σχεδιάστηκε για να προσφέρει δυναμικό νέο στυλ στους πελάτες Fiesta που δηλώνουν πάθος για το στυλ και δίνουν έμφαση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια.

Υιοθετεί μία διχρωμία που αντανακλά τη σχεδιαστική τάση «colour popping» (δηλαδή ανάδειξη μιας λεπτομέρειας με ζωηρό χρώμα) και είναι επηρεασμένη από τη φιλοσοφία χρωματικών αντιθέσεων από το χώρο της μόδας.

Μετά το fashion show ακολούθησε cocktail party στον κήπο που δημιουργήθηκε για την συγκεκριμένη βραδιά στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος Detroit.

Αξίζει να σημειώσουμε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκε στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ