Ο καιρός άνοιξε και ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Με τα υδρόψυκτα πλυστικά μηχανήματα της Kärcher θα καθαρίσετε γρήγορα και οικονομικά για να σας μείνει χρόνος να απολαύσετε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Με τα μοναδικά στην αγορά υδρόψυκτα πλυστικά μηχανήματα της Kärcher εξοικονομείτε μέχρι και 80% περισσότερο νερό σε σχέση με το κοινό λάστιχο του κήπου, ενώ ο χρόνος καθαρισμού και η κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με άλλα πλυστικά μηχανήματα φτάνουν στο 50%.

Αξιοποιώντας εναλλακτικές μορφές νερού όπως το βρόχινο νερό ή το νερό από πηγάδι μπορείτε να καθαρίσετε με μεγαλύτερη ακόμα οικονομία. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του υδρόψυκτου κινητήρα είναι πιο αθόρυβα ενώ έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

Ποικιλία εξαρτημάτων για κάθε εργασία!

Για κάθε εργασία καθαρισμού υπάρχει η κατάλληλη λύση.

Χρησιμοποιήστε το T-racer για να καθαρίσετε γρήγορα και χωρίς πιτσιλιές την αυλή και τις τέντες σας.

Το σετ απόφραξης για να καθαρίσετε βουλωμένα φρεάτια και σωλήνες.

Το ειδικό κιτ αυτοκινήτου θα κάνει το αυτοκίνητο σας ξανά λαμπερό ενώ με την επέκταση κάνης θα καθαρίσετε και τα πιο ψηλά σημεία του σπιτιού!

Σε συνδυασμό με τα χημικά καθαριστικά ανεπτυγμένα για την αντίστοιχη εργασία καθαρισμού, σας εγγυόμαστε πως θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθαρισμού.

Διαφορετικές εκδόσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Classic, Compact, Premium. Είτε σας ενδιαφέρει η ευκολία μεταφοράς και το μικρό και συμπαγές μέγεθος είτε σας ενδιαφέρει η άνεση και η ευχρηστία η Kärcher διαθέτει το μηχάνημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επιπλέον, αν η διατήρηση και η εξοικονόμηση των φυσικών πηγών και η προστασία του περιβάλλοντος είναι στις προτεραιότητες σας τότε η σειρά πλυστικών eco!ogic είναι η ιδανική επιλογή.

Το ισχυρό K7 Eco!ogic με τον υδρόψυκτο κινητήρα προσφέρει επιπλέον 10% εξοικονόμηση νερού, ενώ είναι φτιαγμένο από 60% ανακυκλωμένα υλικά και 100% χωρίς φθαλικές ενώσεις και PVC.

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

  Karcher Greece

  Karcher Greece

  www.karcher.gr

Online shop