H Mercedes-Benz Ελλάς έχει πάντοτε στόχο να προσφέρει «το καλύτερο», γι’ αυτό τα στελέχη που την απαρτίζουν πρέπει να πληρούν υψηλότατα στάνταρ γνωστικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Αντίστοιχα, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμμα υψηλής εκπαιδευτικής αξίας μέσω του DEREE και του ALBA, οπότε η Mercedes-Benz Ελλάς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώθηκαν και φέτος από τον εκπαιδευτικό οργανισμό, στις 19 Σεπτεμβρίου στο ALBΑ και στις 15-16 Οκτωβρίου στο DEREE. Συνολικά 55 σπουδαστές διαφόρων ειδικοτήτων πέρασαν από προσωπική συνέντευξη με στελέχη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας, με σκοπό να καλύψουν τρέχουσες ή μελλοντικές θέσεις σε διάφορους τομείς δραστηριοποίησής της.

Παραδοσιακά, οι εκδηλώσεις αυτές στέφονται με μεγάλη επιτυχία και δίνουν την ευκαιρία στους απόφοιτους να ενημερωθούν για το εύρος δραστηριοτήτων κάθε εταιρείας, τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε θέσης και να ζήσουν την εμπειρία μίας συνέντευξης με στόχο να «ανοίξουν τα φτερά τους» στο χώρο των επιχειρήσεων.