Στο επικείμενο Paris Motor Show θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του Citroen C1 Urban Ride Concept, ένα πρωτότυπο που δείχνει να βρίσκεται κοντά στην έκδοση παραγωγής του.

Βλέπετε, η γαλλική εταιρεία θα δώσει στους επισκέπτες του περιπτέρου της τη δυνατότητα να ψηφίσουν αν θα ήθελαν να κατασκευαστεί μια τέτοια έκδοση του μίνι μοντέλου.

Το C1 Urban Ride ακολουθεί την σπορ λογική του πρωτότυπου C1 Swiss & Me που είδαμε πέρσι στη Γενεύη και μας δείχνει πώς φαντάζονται οι Γάλλοι την crossover εκδοχή του C1.

Στο SUV στιλ του πρωτότυπου συνδράμουν τα μέγιστα τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, στα πλευρικά μαρσπιέ και στους προφυλακτήρες. Η ανάρτηση έχει ψηλώσει κατά 15 χλστ., ενώ τα μετατρόχια έχουν φαρδύνει κατά 10 χλστ.

Τα γκρι πλαστικά μέρη, συνθέτουν μια όμορφη διχρωμία στο αμάξωμα που είναι βαμμένο σε ένα κίτρινο που η Citroen αποκαλεί Cheesecake Yellow.

Η γαλλική εταιρεία δηλώνει πως το Urban Ride θα μπορούσε να διατίθεται σε 5θυρες και Airscape εκδόσεις, με την τελευταία να αποτελεί μια εκδοχή τύπου cabrio, της οποίας η οροφή διαθέτει ένα συρόμενο υφασμάτινο τμήμα.

Πηγή: autotriti.gr