Την ώρα που οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν αδέσποτες με τον θεότρελο στόλο των hypercars που στο κρατίδιο των ΗΑΕ μετατρέπονται σε περιπολικά ανέρχονται σε δεκάδες, δεν είχαμε μέχρι τώρα ποτέ τη δυνατότητα να δούμε τα κομψοτεχνήματα με τα ομοιόμορφα χρώματα εν δράσει.

Κι αυτό ακριβώς το κενό έρχεται να καλύψει το υπέροχο βίντεο, προσφέροντάς μας μια χορταστική ματιά στον εξωφρενικότερο στόλο αστυνομικών οχημάτων του κόσμου (και με διαφορά).

Για να είμαστε βέβαια δίκαιοι, τα εν λόγω περιπολικά δεν χρησιμοποιούνται σε καταδιώξεις και άλλες αστυνομικές επιχειρήσεις (όχι βέβαια!), είναι απλώς μέρος των κοστοβόρων δημοσίων σχέσεων της Αστυνομίας του Ντουμπάι.

Οι αστυνομικοί του εμιράτου τα βγάζουν από το γκαράζ για μια βόλτα στην πόλη λοιπόν, αφήνοντας φυσικά τον υπόλοιπο πλανήτη με το στόμα ανοιχτό, καθώς στον στόλο περιλαμβάνονται από Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador και Ferrari FF μέχρι McLaren MP4-12C, Aston Martin One-77 και Audi R8, για να αναφέρουμε λίγα μόνο από το κοπάδι των πολλών εκατομμυρίων.

Όσο για τον αστυνομικό που σχολιάζει πως δεν νιώθει ροκ σταρ όταν κυκλοφορεί με τα ασύλληπτα hypercars, αυτό προφανώς και είναι ψέμα! Μάλλον οι δημόσιες σχέσεις δεν εξαντλούνται στα αυτοκίνητα…