Ξεκινά σήμερα, 29 Μαΐου στο ΜΕC Παιανίας το Transport show που θα διαρκέσει έως και την 1 Ιουνίου.

Το MEC Παιανίας που βρίσκεται στη λεωφόρο Λαυρίου και η έκθεση αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο των επαγγελματικών αυτοκινήτων, των μεταφορών και των logistics.

Δεκάδες εταιρείες-αντιπροσωπείες φορτηγών αυτοκινήτων και λεωφορείων, αμαξοποιοί, επιχειρήσεις ανταλλακτικών, ελαστικών, λιπαντικών, αξεσουάρ, εξοπλισμών μεταφορικών επιχειρήσεων και αποθηκεύσεων κ.α. έχουν δηλώσει συμμετοχή που σημαίνει ότι ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να ενημερωθεί για όλα τα νέα οχήματα, τα ρυμουλκούμενά τους, καθώς και για όλα τα συναφή με τον κλάδο προϊόντα.

Η είσοδος για όλους τους επαγγελματίες θα είναι ελεύθερη με πρόσκληση που μπορούν να εξασφαλίσουν, από τον ιστότοπο transportshow.gr, είτε ακόμα και με την επίδειξη του επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης.

Εξαιρετικού ενδιαφέροντος για τον κόσμο του «transport» και των logistics θα είναι το περιεχόμενο των σεμιναρίων και των ημερίδων που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της έκθεσης με διαφορετικά αντικείμενα, τεχνικά και ενημερωτικά με έμφαση στις σύγχρονες τεχνολογίες, στα εναλλακτικά καύσιμα, στην οικονομική και ασφαλή οδήγηση κ.α.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες και φίλοι του φορτηγού, θα μπορούν να παρακολουθήσουν πρωτότυπες και συναρπαστικές επιδείξεις δεξιοτεχνίας, στις οποίες μπορούν να πάρουν μέρος και οι ίδιοι.