Τις κατηγορίες περί δωροδοκίας γνωστού τραπεζίτη για να μεσολαβήσει την πώληση μετοχών της εταιρείας του αρνήθηκε ο Μπέρνι Εκλεστοουν στην πρώτη ημέρα της δίκης του.

Ο υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μια γραπτή του δήλωση την οποία και διάβασε σήμερα στο δικαστήριο στο Μόναχο επεσήμανε ότι αισθάνεται τυχερός που του δίδεται η ευκαιρία για να δώσει την δική του… οπτική γωνία για την υπόθεση.

Ο Έκλεστοουν κατηγορείται πως δωροδόκησε με 27 εκατ. λίρες τον τραπεζίτη, Γκέρχαρντ Γκριμπκόφσκι, για τη μεσολάβησή του στην πώληση μετοχών στην εταιρεία που έχει στα χέρια ο ισχυρός άνδρας του πρωταθλήματος της Formula 1.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Έκλεστοουν να πρέπει να καταβάλει το ποσό των 303 εκατ. ευρώ για να αποφύγει τη φυλάκιση, ωστόσο ο ίδιος αρνείται να πληρώσει την εγγύηση καθώς με αυτόν τον τρόπο θα δεχόταν τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

Η δίκη του Έκλεστοουν αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο με τον ισχυρό άνδρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού να αναμένεται να αποχωρήσει από την ηγεσία του πρωταθλήματος.

Πηγή: Sport-fm.gr