Η σειρά ταινιών «Fast & Furious» έχει λειτουργήσει ως soft-core αυτοκινητιστικό πορνό για περισσότερο από μια δεκαετία, και παρά τον τραγικό θάνατο του Paul Walker μόλις πέρυσι, η μηχανοκίνητη περιπέτεια θα συνεχίσει να δρέπει δάφνες τόσο μέσα από τη μεγάλη οθόνη όσο και μέσω των YouTube καναλιών των αφοσιωμένων θαυμαστών της.

Δόξα και τιμή λοιπόν στον ανώνυμο λάτρη του «Fast & Furious», ο οποίος έφτιαξε το θαυμαστό αυτό βίντεο-φόρο τιμής στις ταινίες, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τηλεκατευθυνόμενες ρέπλικες των ξακουστών πια αυτοκινήτων των Paul Walker και Vin Diesel, και μάλιστα σε σκηνές κατευθείαν βγαλμένες από τη μεγάλη οθόνη!

Το μοναδικό -αν και σε μέγεθος μινιατούρας- Nissan GT-R και το Dodge Charger R/T του Dominic Toretto σε ασύλληπτες κόντρες, διανθισμένες με περιπολικά και όλα τα κινηματογραφικά καλούδια.

Κινηματογραφημένο στην εντέλεια, με τις τηλεκατευθυνόμενες ρέπλικες να είναι πράγματι πιστά αντίγραφα των θρυλικών αμαξιών, το αφιέρωμα στο «Fast & Furious» θα το λατρέψετε ακόμα κι αν δεν έχετε δει καρέ από τις ταινίες.

Και καθώς πολύς χρόνος και ενέργεια απαιτήθηκε για να γίνει όλο αυτό, δείτε μερικά βιντεάκια από τα παρασκήνια για να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο το πάθος και το μεράκι κάποιων ανθρώπων…