Την καλύτερη του σεζόν στο πρωτάθλημα της Superleague formula πραγματοποίησε φέτος ο Ολυμπιακός. Παρά την εξαιρετική εμφάνιση της πειραϊκής ομάδας κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας υποτονική εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα.

Στην πίστα της Ναβάρα της Ισπανίας, πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος γύρος του πρωταθλήματος της superleague formula. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ιβηρική χερσόνησο με σκοπό μόνο τη νίκη, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Μπεν Χάνλεϊ ήταν υποτονικός όλο το τριήμερο, αρχίζοντας από τις κατατακτήριες δοκιμές, εκεί όπου πήρε την 11η θέση. Στον πρώτο αγώνα σήμερα, ο Χάνλεϊ εκκίνησε ενδέκατος, όμως είδε την καρό σημαία από την 12η θέση.

Τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν ούτε στον δεύτερο αγώνα. Ο Βρετανός πιλότος του Ολυμπιακού που εκκίνησε από την 7η θέση, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αναστάτωση που προκλήθηκε από τη βροχή και τερμάτισε τον αγώνα από την όγδοη θέση.

Τα αποτελέσματα από τους δύο πρώτους αγώνες έβαλαν τέλος στην υπόθεση τίτλος, ενώ δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πάρει μέρος στον μεγάλο τελικό.

Πρωταθλήτρια στέφθηκε η Άντερλεχτ με τον Νταβίντε Ριγκόν πίσω από το τιμόνι. Ο Ιταλός πανηγύρισε τον δεύτερο του τίτλο στο πρωτάθλημα της superleague formula.
πηγή: Sport-fm