Η Honda παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα το Vision XS-1 στη 12η Έκθεση Αυτοκινήτου 2014 που πραγματοποιείται στην Ινδία αυτές τις ημέρες.

Το Vision XS-1 είναι μία μελέτη που δείχνει το όραμα της Honda για το μέλλον της παραγωγής. Βασισμένο στη φιλοσοφία M/M (man maximum, machine minimum) της μάρκας, το Vision XS-1 συνδυάζει σπορ εξωτερικό στυλ και εκπληκτική ευρυχωρία εσωτερικού με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Βασισμένο στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda, «Exciting H Design», το μοντέλο αυτό μετουσιώνει την ανθρωποκεντρική σχεδιαστική προσέγγιση της εταιρίας.

Το πρωτότυπο αυτό αποτυπώνει τη δημιουργικότητα στο σχεδιασμό μικρών αυτοκινήτων που απολαμβάνουν αυξανόμενη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για τη μαζική παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου, η Honda αποφάσισε να το παρουσιάσει στην Ινδία, μία ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά με την οποία διατηρεί ισχυρούς δεσμούς.

Κύρια χαρακτηριστικά του Vision XS-1 είναι οι τρεις σειρές καθισμέτων που φιλοξενούν έως και επτά επιβάτες, οι συρόμενες πόρτες με τα μεγάλα ανοίγματα και τα σπορ χαρακτηριστικά με συμπαγή (compact) σχεδίαση.
Περισσότερα; Προσεχώς, έως στο απώτερο μέλλον.