Δύο Ferrari, μία Enzo και μια FXX, οι οποίες είχαν κατασκευαστεί ειδικά για τον μετέπειτα ιδιοκτήτη τους, Michael Schumacher, πωλούνται δια αντιπροσώπου, σε τιμές που προκαλούν ίλιγγο.

Όπως δημοσιεύτηκε στον διεθνή τύπο ένας μεγάλος αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας στην Ελβετία, έχει αναλάβει να πουλήσει μεταξύ άλλων και δύο ιστορικές Ferrari, οι οποίες ανήκαν στον εφτά φορές πρωταθλητή Φόρμουλα 1, Michael Schumacher και είχαν κατασκευαστεί ειδικά γι αυτόν.

Πρόκειται για μια μοναδική μαύρη FXX από τις 30 που έχουν κατασκευαστεί συνολικά, η οποία τροποποιήθηκε ειδικά για τον πρωταθλητή, προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις του και με τα αρχικά του να βρίσκονται σε διάφορα σημεία της, ενώ έχει μόλις 900 χλμ. στο κοντέρ της. Η συγκεκριμένη πωλείται προς 2,05 εκατ. ευρώ.

Το άλλο μοντέλο, είναι μια κόκκινη Enzo, η οποία κρύβει πολλές διάσημες υπογραφές κάτω από το καπό της, όπως αυτή του πρόεδρου της Ferrari, Luca di Montezemolo. Έχει διανύσει 8.500 χλμ. και πωλείται προς 1,13 εκατ. ευρώ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα supercars δεν είχαν αγοραστεί από τον Schumacher, αλλά ήταν το δώρο της ιταλικής φίρμας προς τον οδηγό, για όσες νίκες της πρόσφερε. Γι αυτό παραμένει αναπάντητο το ερώτημα, γιατί προχώρησε στην πώλησή τους.

Πηγή: autotriti.gr