Κυκλοφόρησε το νέο, πλήρως ανανεωμένο GTS της SYM. Mε επιβλητική εμφάνιση, νέο κινητήρα και πλαίσιο, το GTS 300i συνδυάζει την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις, φιλοδοξώντας να διατηρήσει την 1η θέση στην κατηγορία του, στις προτιμήσεις των καταναλωτών!

Περισσότερο “GTS” από τον προκάτοχό του, είναι ένα scooter συνδυασμένο με την πολυτέλεια, με ξεχωριστή προσωπικότητα. Το νέο GTS είναι κομψότερο, αποπνέει περισσότερο δυναμισμό και εντυπωσιάζει με τις μοντέρνες επιφάνειες, τις ελκυστικές γωνίες και τις ευθείες γραμμές.

Η σπορ φιλοσοφία σχεδίασης, φανερώνει τη διάθεση των Ευρωπαίων σχεδιαστών του να τονίσουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του, εμπνευσμένοι από τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρει ο νέος κινητήρας “F4”.

Τα διπλά φώτα ομίχλης που βρίσκονται χαμηλά στην ποδιά συνδυάζονται με τους διπλούς μεγάλους προβολείς πορείας και με την αιχμηρή τους σχεδίαση, κάνουν επιβλητικότερη την εμφάνιση του νέου GTS.

Θυμίζοντας κονσόλα αυτοκινήτου, ο ιδιαίτερα όμορφος πίνακας οργάνων, αποτελείται από τέσσερα κλασικά στρογγυλά όργανα αναλογικών ενδείξεων και μία στρογγυλή ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Το κάλυμμα της εξάτμισης ακολουθεί την “αιχμηρή” αισθητική του, ενώ η εργονομία και η πολυτέλεια αποτέλεσαν στόχο κατά την σχεδίασης του GTS. Η νέα σέλα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση σε αναβάτη και συνεπιβάτη, με νέο αφρώδες υλικό και ειδικό αντιολισθητικό ύφασμα.

Στην εσωτερική ποδιά έχουν προστεθεί γρίλιες που διοχετεύουν θερμό αέρα στα πόδια του αναβάτη για τις κρύες ημέρες. Τα αναδιπλωμένα μαρσπιέ για τον συνεπιβάτη ανοίγουν εύκολα με ένα απαλό τους πάτημα προς τα μέσα.

Για τον συνεπιβάτη υπάρχει και πλάτη στον στάνταρ εξοπλισμό που συνδυάζεται με μεγάλες χειρολαβές για την στήριξή του.

Το εμπρόσθιο τμήμα είναι πιο στενό και κομψό μειώνοντας τις αεροδυναμικές αντιστάσεις. Επιπλέον, ο ψηλός ανεμοθώρακας (ζελατίνα), με ένα πρωτότυπο σχήμα αεροδυναμικής σχεδίασης που πλαταίνει ανεβαίνοντας, διώχνει τον αέρα πάνω από το κράνος και τους ώμους του οδηγού.

Οι νέοι αναδιπλούμενοι καθρέπτες, βαμμένοι στο χρώμα του οχήματος, προσφέρουν ευρύ οπτικό πεδίο. Πάνω τους έχουν ενσωματωθεί τα φώτα αλλαγής πορείας (φλας) τεχνολογίας LED, προσδίδοντας αίσθηση πολυτέλειας στο GTS.

Ακόμη μία νέα προσθήκη αποτελεί και ο αισθητήρας φώτων, που ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος και ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα πορείας και τα μεσαία φώτα, όταν σκοτεινιάζει ή κατά την είσοδο σε τούνελ.

Το κεντρικό σταντ είναι ειδικά σχεδιασμένο για το εύκολο παρκάρισμα του οχήματος, ενώ υπάρχει και βολικό στη χρήση για σύντομη στάθμευση, πλαϊνό σταντ. Διαθέτει μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους σε σύγκριση με τον προκάτοχό του από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία. Ανοίγοντας τη σέλα, με ένα απλό πάτημα του διακόπτη που βρίσκεται στο αριστερό χειριστήριο του τιμονιού, αποκαλύπτεται ο φωτιζόμενος χώρος αποσκευών που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο full-face κράνη και μικροαντικείμενα.

Ο κλειστός αποθηκευτικός χώρος που βρίσκεται στο εσωτερικό της εμπρόσθιας ποδιάς, διαθέτει 12V παροχή ρεύματος και θύρα USB όπου μπορείτε να φορτίσετε το κινητό τηλέφωνο ή το GPS.

Η τάπα του ρεζερβουάρ (12l), έχει αλλάξει θέση κι έχει μετακομίσει ανάμεσα από τα πόδια του οδηγού, μέσα σ’ ένα μικρό ντουλαπάκι. Δημιουργεί έτσι έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης για κέρματα ή άλλα μικροπράγματα.

Οι επιδόσεις του νέου κινητήρα του “F4”, οδήγησαν σε βελτιώσεις και στο σύστημα φρένων. Το νέο GTS300i διαθέτει σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), παράλληλα με το ABS.

Το σχεδιασμένο εκ νέου, σε “λευκό χαρτί” ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, προσφέρει 160% μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία, στοιχείο που συμβάλλει στη σταθερότητα του οχήματος στις στροφές. Το συνολικό βάρος του νέου GTS είναι 184 kg κενό,

Ο κινητήρας “F4” της SYM, έρχεται να δώσει ζωή στο νέο GTS300i, προσφέροντας επιπλέον ισχύ και με ροπή, υψηλότερη τελική ταχύτητα και χαμηλότερη κατανάλωση. Ο υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας έχει χωρητικότητα 278 κ.εκ., ιπποδύναμή 29PS στις 8.000 σ.α.λ. και ροπή 2,8 kgm στις 6.500 σ.α.λ. Η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 140χλμ./ώρα,

Το νέο GTS300i, κυκλοφορεί σε 4 χρωματισμούς: Γκρι, μαύρο, άσπρο και στο νέο ασημί της SYM. Η τιμή του νέου μοντέλου διαμορφώθηκε στις 4.285 euro.