«Οδηγούσα από παλιά μοτοσυκλέτες, αλλά πέρασαν πολλά χρόνια πριν βρω τα χρήματα για να αγοράσω τη δική μου Harley. Το αγαπημένο μου μοντέλο είναι η Ηeritage, ο ήχος της είναι το κάτι άλλο».

«Πέρα από τις βόλτες με σκάφος στη θάλασσα, δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου από την οδήγηση μοτοσυκλέτας. Λατρεύω την οδήγηση σε άγνωστους τόπους, την ανακάλυψη».

«Πρόσφατα έκανα ένα γύρο την Ιρλανδία και παρόλο που κάποιοι από τους δρόμους δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, η εμπειρία ήταν για μένα μαγική, καθώς κατά ένα μεγάλο μέρος είμαι Ιρλανδός», δήλωσε ο George Clooney, ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα αστέρια του Hollywood που τυχαίνει να είναι και μοτοσυκλετιστής.

Σταρ ή όχι, ο Clooney έχει ζήσει και αρκετά ατυχήματα, χωρίς ωστόσο να επηρεάσουν το πάθος του για τα δίτροχα. Ένα από τα σοβαρότερα συνέβη πριν μερικά χρόνια, όταν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. Ο ίδιος έσπασε ένα πλευρό, αλλά η τότε σύντροφός του Sarah Larsson εισέπραξε ένα σπασμένο πόδι.

«Ήταν πράγματι αρκετά τρομακτικό. Ήταν μία κατάσταση εκτός ελέγχου, και θα μπορούσε να καταλήξει πολύ χειρότερα για εμάς, αλλά ευτυχώς είμαστε εντάξει», παραδέχτηκε.

Θα τον απέτρεπε από το να οδηγεί η προοπτική μιας ακόμα πτώσης; «Μπα, όχι, δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις τις πτώσεις. Θα μπορούσε όμως να σου συμβεί και με το αυτοκίνητο, το ποδήλατο ή και σαν πεζός. Δεν μπορείς να ζεις έτσι, με αυτόν τον φόβο».