Την ευκαιρία στους οδηγούς να πραγματοποιήσουν δωρεάν έλεγχο των σημείων των αυτοκινήτων που επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων στην ατμόσφαιρα δίνει η FIAT Group Automobiles Hellas.

Η ενέργεια αυτή «Κάνε Οικονομία, Σώσε τον Πλανήτη», έρχεται να προστεθεί στην σειρά ενεργειών Green Check-up με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς και να μοιραστεί μαζί τους το αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον.

Ο δωρεάν έλεγχος των τεσσάρων σημείων αφορά στα φίλτρα λαδιού, αέρα και γύρης, στα μπουζί, στο σύστημα εξάτμισης καθώς και στην κατάσταση και φθορά των ελαστικών.

Επιπλέον, η FIAT Group Automobiles Hellas προσφέρει έκπτωση 30% σε κατόχους FIAT, Alfa Romeo, και επαγγελματικών FIAT για την αντικατάσταση των εξαρτημάτων αυτών που αποτελούν σημεία «κλειδιά» για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου και το σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει από την 1η Απριλίου μέχρι και τις 31 Μαΐου 2012, σε συνεργασία με τα σημεία του επίσημου δικτύου της FGAH που συμμετέχουν σε αυτή την περιβαλλοντική πρωτοβουλία.

Η δράση ολοκληρώνεται με την προσφορά εκπτωτικού κουπονιού από τα σημεία του επίσημου δικτύου που συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια, για μελλοντική έκπτωση κατά την αντικατάσταση αμορτισέρ.