Με την έναρξη των πωλήσεων του Nissan Serena Nismo στην Ιαπωνία, οι λάτρεις της γκάμας Nismo (βελτιωτικός οίκος της μάρκας) θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την πρακτικότητα ενός οικογενειακού minivan, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις, την οδηγική απόλαυση και το στυλ, που εγγυάται ο ομώνυμος αγωνιστικός «βραχίονας» της Nissan.

Το Serena Nismo, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην γκάμα της Nismo, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα Juke, March (γνωστό και ως Micra στην Ευρώπη), Note, Fairlady Z  (το επίσης γνωστό και ως 370Ζ) και φυσικά την ναυαρχίδα του GT-R.

serena2

Το Serena Nismo προσφέρει σταθερότητα και άνετο χειρισμό κατά την οδήγηση, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των ειδικών ενισχύσεων που έχει δεχθεί το αμάξωμα, αλλά και με την τελειοποίηση του συστήματος ανάρτησης.

Επιπλέον, με βάση τον ειδικό επαναπρογραμματισμό που έχει επιτευχθεί στο μηχανικό σύνολο, το Serena Nismo προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις στο δρόμο.

serena3

Ο εξωτερικός σχεδιασμός φέρει την γνωστή  υπογραφή του βελτιωτικού οίκου, με πλέον χαρακτηριστικό τον εμπρός προφυλακτήρα, όπως και την αεροτομή που βελτιώνουν σημαντικά την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό, χαρακτηρίζονται από το κόκκινο χρώμα, που αποτελεί σήμα κατατεθέν των βελτιωμένων εκδόσεων της φίρμας.

Το Serena Nismo (που διαθέτει τεχνολογία ProPILOT), διατίθεται στην Ιαπωνία σε επτά  χρώματα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων που είναι αποκλειστικά για την συγκεκριμένη σειρά.

serena4 serena5 serena6 serena7

Νίκος Τσάδαρης