Έχουμε ήδη μπει στην τελική ευθεία για την τέλεση του τελευταίου γύρου του Dirt Games Challenge για το 2017. Η αυλαία του νεοσύστατου θεσμού, που κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, θα πέσει στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 10 Δεκεμβρίου.

Ο αγώνας θα έχει περισσότερο τη μορφή γιορτής, αφού ουσιαστικά θα αποτελέσει και την τελευταία συνάντηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας για το 2017. Όπως σε κάθε γύρο του θεσμού, εκτός από τις χωμάτινες φόρμουλες, που πρωταγωνιστούν στο Dirt Games Challenge, οι φίλοι των αγώνων θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες οδηγών με αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών.

Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, θα έχει και η διαδρομή του αγώνα, αφού θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με αυτήν που γνωρίζουμε. Θα έχει μικτό χαρακτήρα, καλύπτοντας σε ποσοστό 70/30 άσφαλτο/χώμα, ενώ είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει οδηγικό ενδιαφέρον, αλλά και να είναι θεαματική για όσους βρεθούν και παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των οδηγών από κοντά.

Την ευθύνη οργάνωσης του αγώνα θα έχουν το σωματείο ΑΣΜΑ (Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) και η ομάδα των Dirt Games, ενώ οι συμμετοχές θα ανοίξουν στις 20 Νοεμβρίου.