Το Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia ενημερώθηκε από την εισαγωγική εταιρία ΤΕΟΡΕΝ, για την έλευση δύο σημαντικών μοντέλων των οποίων το εμπορικό λανσάρισμα στην Ελληνική Αγορά θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Πρόκειται για το νέο Renault Captur, και το επαγγελματικό Dacia Dokker.

Νέο Renault Captur

00132024

Όντας το δημοφιλέστερο Crossover του b-segment, το Captur ανανεώνεται με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα. Με νέα πιο δυναμική εμφάνιση, περισσότερους χρωματισμούς και επιλογές προσωποποίησης, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel (που συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο EDC), το νέο Captur θα ξεκινήσει μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες την εμπορική του πορεία στην Ελληνική Αγορά, οπότε και θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στον εξοπλισμό και την τιμή των διαθέσιμων εκδόσεων.

00132029

Dacia Dokker

Παράλληλα με τα δημοφιλή Sandero και Duster, η Dacia, έχει πρόταση και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα με το Dokker. Βασισμένο στη φιλοσοφία της μάρκας value for money, το Dokker χάρη και στο στιβαρό του χαρακτήρα μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, το Dokker θα εφοδιάζεται με τους πετρελαιοκινητήρες της Renault. Το εμπορικό του λανσάρισμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τον προσεχή Νοέμβριο.

00124385

Νίκος Τσάδαρης