Η Ford ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό εκθεσιακό ντεμπούτο των νέων Mustang, EcoSport (SUV), Ranger Black Edition pickup και του επιβατικού Tourneo Custom στο φετινό Σαλόνι της Φρανκφούρτης.

Προβάλλοντας την ποικίλη Ευρωπαϊκή γκάμα μοντέλων της εταιρίας, η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Ranger Black Edition σε πρώτη εμφάνιση θα πλαισιώσει μία κομψότερη και ισχυρότερη έκδοση της θρυλικής Mustang, ένα ικανότερο και πιο άνετο EcoSport SUV, και ένα πιο ευέλικτο, πολυτελές Tourneo Custom οκτώ/εννέα θέσεων.

Η ολοκληρωμένη γκάμα του νέου Ford Fiesta (συμπεριλαμβανομένων των Fiesta Active crossover και Fiesta ST που θα κυκλοφορήσουν του χρόνου στην αγορά) θα εκτίθενται δίπλα στην αποκλειστική, επετειακή έκδοση Ford GT ’67 Heritage, βαμμένη σε μοναδικό κόκκινο χρώμα με λευκές ρίγες, προς τιμήν του αγωνιστικού GT40 Mark IV που κέρδισε στο 1967 Le Mans.

Ο Steven Armstrong, group vice president & president, Ford Motor Company, Ευρώπης, Μ. Ανατολής & Αφρικής, θα απευθύνει χαιρετιστήρια ομιλία με το όραμα της Ford για το μέλλον της μετακίνησης και θα ανακοινώσει μία νέα πρωτοβουλία Smart Mobility στην εκδήλωση New Mobility World media night, που θα γίνει στο περίπτερο της μάρκας στις12 Σεπτεμβρίου.

frneoin1 frneoin2 frneoin3