O τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Niki Lauda, πιστεύει ότι ο Sebastian Vettel και η Red Bull θα είναι για μια ακόμη φορά πρωταθλητές το 2012.

Ο Niki Lauda δήλωσε στην εφημερίδα της Αυστρίας Salzburger Nachrichten: «Η λογική μου λέει ότι η Red Bull θα πάει ακόμα πιο μπροστά. Ο μόνος κανονισμός που άλλαξε είναι αυτός για την εξάτμιση και τον διαχύτη. Ό,τι χαθεί μπορεί να αντισταθμιστεί από ακόμα καλύτερη αεροδυναμική. «Η ερώτηση για ακόμα μια φορά είναι: Ποιος θα είναι ο πιο σοφός; Αυτός που μπορεί να φτιάξει ένα πολύ καλό μονοθέσιο ήδη έχει πλεονέκτημα.

Η Red Bull μπορεί να αυξήσεις τις επιτυχίες της, πράγμα που είναι πιο εύκολο από το να ξεκινάς από την αρχή. Βέβαια, σίγουρα συμπεράσματα για το 2012 μπορούμε να έχουμε μόνο μετά από τις πρώτες δοκιμές» είχε χαρακτηριστικά ο βετεράνος οδηγός. Σχετικά με αν μπορεί ο Vettel να πάρει τον τρίτο τίτλο, ο Niki Lauda είπε: «Αυτό είναι πολύ πιθανό. Το 2011 η αυτοπεποίθηση του Sebastian ανέβηκε πάρα πολύ και αυτός δεν έκανε κανένα λάθος. Όποιος θελήσει να τον νικήσει θα πρέπει να έχει ένα τέλειο μονοθέσιο στη διάθεσή του».