Το νέο Renault Megane «προσκαλεί» το κοινό, για μια από κοντά γνωριμία στις Megane Open Days.

Με έντονη προσωπικότητα, δυναμικό χαρακτήρα, προηγμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και εφοδιασμένο με τεχνολογικές λύσεις που κανείς συναντά μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, το νέο Megane εντυπωσιάζει σε κάθε επίπεδο.

RM_0090

Με μεγάλο πλάτος και το χαμηλότερο ύψος στην κατηγορία του, το νέο Megane διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που του εξασφαλίζουν την ιδανικά ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την οδηγική απόλαυση, προσφέροντας μια μοναδική οδηγική αίσθηση.

Με τα Megane Open Days που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Renault σε όλη την Ελλάδα προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει από κοντά το νέο Megane.

MEGANEOpenDaysPic

Παράλληλα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά όλα τα προηγμένα συστήματα του μοντέλου, όπως το σύστημα πολυμέσων R-Link2 με την κάθετη οθόνη αφής των 8,7’’, αλλά και το αποκλειστικό σύστημα multisense που διαμορφώνει το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Στα πλαίσια των Open Days, θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του νέου Megane, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, καθώς βεβαίως και 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση.

RM_0079

Νίκος Τσάδαρης