Πριν από την επίσημη παρουσίασή του, η Hyundai Motor έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο που δείχνει περαιτέρω σχεδιαστικές λεπτομέρειες του ολοκαίνουργιου Kona, του νεότερου SUV στη γκάμα των μοντέλων της Hyundai σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Kona συνεχίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai, προσφέροντας έναν προοδευτικό χαρακτήρα και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες – έναν μοναδικό συνδυασμό στην κατηγορία sub-compact SUV.

Η σχεδιαστική γραμμή του ολοκαίνουργιου SUV τονίζει το ογκώδες και επιθετικό αμάξωμά του, το οποίο διαθέτει κομψές και αιχμηρές γραμμές. Η ισχυρή σιλουέτα του ενισχύεται από την πλατιά του φόρμα και τους διπλούς προβολείς του. Το Κona διαθέτει επίσης την μάσκα cascading, τη χαρακτηριστική μάσκα της οικογένειας της Hyundai.

Εκτός από τον προοδευτικό σχεδιασμό του, το νέο μοντέλο διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει μια άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης. Ένα νέο χαρακτηριστικό (πρώτη φορά σε Hyundai) είναι η εξαιρετικά φωτεινή οθόνη του, η οποία προβάλλει ευκρινώς βασικές πληροφορίες στον οδηγό.

Περισσότερες πληροφορίες για το Kona θα είναι διαθέσιμες στο εγγύς μέλλον, αλλά το teaser video, αποτελεί μια πρώτη γνωριμία μαζί του, πριν από την παγκόσμια παρουσίασή του.