Από τον Ιούλιο του 2017, τρεις νέες εκδόσεις του μοντέλου και πλουσιότερος στάνταρ και προαιρετικός εξοπλισμός αυξάνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης των Sedan και Touring εκδόσεων της BMW Σειράς 3.

Η αποκλειστική γκάμα εξοπλισμού που διατίθεται για τις Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity και Edition M Sport Shadow δίνει έμφαση τη δυναμική οδηγική εμπειρία και τη σύγχρονη premium γοητεία των δύο επιτυχημένων μεσαίων μοντέλων. Οι νέες εκδόσεις Edition έρχονται να πλαισιώσουν τις υπάρχουσες εκδόσεις εξοπλισμού και μπορούν να παραγγέλνονται σε συνδυασμό με όλους τους διαθέσιμους τύπους κινητήρων.

mrbtke2

Από τον Ιούλιο του 2017, ο στάνταρ εξοπλισμός της BMW Σειράς 3 Sedan και Touring θα περιλαμβάνει προβολείς LED και φώτα ομίχλης LED. Επιπλέον, θα προσφέρεται μία ολοκληρωμένη γκάμα εξατομικευμένων επιλογών και εξωτερικών αποχρώσεων, ζαντών αλουμινίου, χρωμάτων ταπετσαριών και διακοσμητικών λωρίδων εσωτερικού.

mrbtke3

Η Σειρά 3 έκανε το ντεμπούτο της πριν από 40 και πλέον χρόνια και θεωρείται η ενσάρκωση του σπορ sedan. Τώρα, ήδη στην 6η γενιά της, η Σειρά 3 Sedan πείθει περισσότερο από ποτέ με διαπιστευτήρια την ευελιξία, την ακρίβεια οδικής συμπεριφοράς και την ανυπέρβλητη άνεση, ενώ η σειρά 3 Touring συνδυάζει οδηγική απόλαυση με αυξημένη ευρυχωρία εσωτερικού και σύγχρονη λειτουργικότητα.

Edition Sport Line Shadow

mrbtke4Στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού που παραπέμπουν στην φημισμένη οδηγική απόλαυση BMW χαρακτηρίζουν τη νέα Edition Sport Line Shadow. Για παράδειγμα, τα μαύρα ένθετα στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα αποτελούν νέες, μοναδικές πινελιές που αναδεικνύουν τη σχεδίαση των προβολέων και το κλασσικό σχήμα L των πίσω φώτων. Τα πλαίσια της μάσκας και τα ένθετα των νέων, ανάγλυφων κάτω αεραγωγών είναι μαύρα, ενώ οι απολήξεις εξαγωγής διατίθενται σε chrome black. Επιπλέον, στο εξωτερικό ξεχωρίζουν ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και σε αποκλειστική απόχρωση Jet Black.

mrbtke5Το cockpit των μοντέλων edition αποτελεί τη βάση για μία σπορ οδηγική εμπειρία. Ένα ταμπλό με χαρακτηριστική αντίθετη ραφή, πίνακας οργάνων με αναβαθμισμένες λειτουργίες και το νέο σπορ τιμόνι, με εξαιρετική αίσθηση και λαβή, συνθέτουν ένα σπορ περιβάλλον με διάχυτη φινέτσα. Τα σπορ καθίσματα συνδυάζουν ύφασμα και δέρμα, και οι ταπετσαρίες διατίθενται στη νέα έκδοση με διακοσμητικές λωρίδες σε Pearl Gloss Chrome.

Edition Luxury Line Purity

mrbtke6Οι οδηγοί που αποφασίζουν να αγοράσουν μία Edition Luxury Line Purity της Σειράς 3 Sedan ή Touring επιθυμούν την premium ποιότητα, τον αποκλειστικό εξοπλισμό και την εξατομίκευση.

mrbtke7Η ξεχωριστή εμφάνιση των μοντέλων edition χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα εξωτερικά στοιχεία σε σατινέ αλουμίνιο, που περιλαμβάνουν τα πλαϊνά παράθυρα, τα ένθετα των αεραγωγών, τις περσίδες και τα πλαίσια της μάσκας, το κάλυμμα του πίσω προφυλακτήρα και τις απολήξεις εξαγωγής.

Οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ομοίως σε σατινέ αλουμίνιο, προσθέτουν μία ακόμα πινελιά. Ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών, σχεδιασμένες ειδικά για τις Edition Luxury Line Purity διατίθενται προαιρετικά.

Δερμάτινη ταπετσαρία σε απόχρωση Cognac είναι μία ακόμα νέα πρόταση για τα πολυτελή μοντέλα edition. Διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού από ξύλο υψηλής ποιότητας Fineline Light με διακοσμητικές λωρίδες σε Pearl Gloss Chrome χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στην Σειρά 3 Sedan και Σειρά 3 Touring.

Επιπλέον, η Σειρά 3 Edition Luxury Line Purity διαθέτει μία νέα έκδοση σπορ τιμονιού υψηλής ποιότητας, ταμπλό με αντίθετη ραφή και πίνακα οργάνων με πρόσθετες ενδείξεις.

Edition M Sport Shadow

mrbtke8Η έκδοση Edition M Sport Shadow της Σειράς 3 Sedan και Σειράς 3 Touring είναι σύμβολο δυναμικής συμπεριφοράς και υψηλών επιδόσεων. Πέρα από τους μαύρους προβολείς και τα μαύρα ένθετα των πίσω φώτων, μία μαύρη μάσκα και απολήξεις εξαγωγής σε Chrome Black, φώτα ομίχλης LED και μαύρα ένθετα στον κάτω αεραγωγό συνθέτουν μία συνολικά εντυπωσιακή εικόνα. Ζάντες αλουμινίου Μ 19-ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και με φινίρισμα Orbit Grey διατίθενται προαιρετικά.

mrbtke9Στο εσωτερικό, σπορ καθίσματα σε μαύρο δέρμα με μπλε αντίθετη ραφή, διακοσμητικές λωρίδες σε Dark Aluminium Carbon με πινελιές σε Pearl Gloss Chrome και πίνακα οργάνων με αναβαθμισμένη λειτουργικότητα και ταμπλό με αντίθετη ραφή δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον.

mrbtke10Τέλος τα πολύ δυναμικά μοντέλα edition είναι εξοπλισμένα με σπορ τιμόνι M, αεροδυναμικό πακέτο M , ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών M , δερμάτινο τιμόνι M, επένδυση οροφής σε Anthracite, μαρσπιέ M και Driving Experience Control με SPORT+ mode, στοιχεία που ήδη περιλαμβάνονται στη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού της M Sport.

Προβολείς LED και φώτα ομίχλης LED

mrbtke11Παράλληλα με το λανσάρισμα τριών νέων μοντέλων edition, θα υπάρχει μία πλουσιότερη γκάμα εξατομικευμένου εξοπλισμού για την Σειρά 3 Sedan και Touring. Στο μέλλον, ο βασικός εξοπλισμός θα περιλαμβάνει όχι μόνο προβολείς LED αλλά και φώτα ομίχλης LED. Η Sunset Orange θα είναι μία νέα εξωτερική απόχρωση.

mrbtke12Η γκάμα εξοπλισμού για τα μοντέλα Sport Line, Luxury Line και M Sport περιλαμβάνει τώρα ταμπλό με χαρακτηριστική αντίθετη ραφή. Η δερμάτινη ταπετσαρία στο χρώμα του Cognac, περισσότερες διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού και πρόσθετες, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17, 18 και 19 ιντσών διατίθενται επίσης προαιρετικά.

mrbtke13Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Professional, το λειτουργικό σύστημα iDrive συμπληρώνεται με μία οθόνη ελέγχου Control Display με λειτουργία αφής. Τόσο στο στάνταρ ηχοσύστημα Radio Professional όσο και στο προαιρετικό σύστημα πλοήγησης, η απεικόνιση του μενού στην οθόνη του αυτοκινήτου έχει διάταξη εικονιδίων (tiles) με κινούμενα γραφικά (live mode).

mrbtke14Όλες οι εκδόσεις της Σειράς 3 Sedan και Σειράς 3 Touring περιλαμβάνουν τώρα την προαιρετική έγχρωμη οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών, με πληροφορίες για την οδήγηση που εμφανίζονται σύμφωνα τις επιθυμίες του οδηγού.

mrbtke15Η επιλογή περιεχομένων και η αντίστοιχη γραφική αναπαράσταση ποικίλει ανάλογα με το driving mode που θα έχει επιλεγεί μέσω του διακόπτη Driving Experience Control. mrbtke16Νίκος Τσάδαρης