Η Alfa Romeo Giulia αναδείχθηκε το απόλυτο «Game Changer» στα βραβεία Autocar 2017, καθώς αποτελεί το μοντέλο που σηματοδότησε «την πλήρη μεταμόρφωση μιας από τις αγαπημένες μάρκες αυτοκινήτων.»

Ο Mark Tisshaw, διευθυντής του Autocar, δήλωσε: «Η Giulia δεν είναι μόνο το πιο ανταγωνιστικό saloon της Alfa Romeo από τότε που λανσαρίστηκε η τελευταία Giulia περισσότερο από μισό αιώνα πριν, αλλά και το πιο αγαπητό μοντέλο για τους Alfisti. Με τις απίστευτες επιδόσεις και τη συναρπαστική οδική συμπεριφορά, περιέχει όλα όσα θα ήθελε ένας οδηγός σε μια Alfa Romeo».

Η νέα Giulia δημιουργήθηκε από τους καλύτερους μηχανικούς, σχεδιαστές και στυλίστες της FCA. Είναι το μοντέλο που ενσωματώνει όλα τα ιδιαίτερα συστατικά που έχουν καταστήσει την Alfa Romeo ως μία από τις επιθυμητές μάρκες αυτοκινήτων παγκοσμίως. Τέτοια χαρακτηριστικά είναι ο διακριτικός ιταλικός σχεδιασμός, οι προηγμένοι κινητήρες, η τέλεια κατανομή βάρους, οι μοναδικές τεχνικές λύσεις και η καλύτερη αναλογία βάρους-ισχύος.

Το Autocar σημειώνει ότι τα «Game Changers» του είναι αυτοκίνητα που «ορίζουν νέα, υψηλότερα standards στην κατηγορία τους ή όσα αψηφούν τους συμβιβασμούς για να είναι πιο αρεστά στους αγοραστές». Σύμφωνα πάντα με το Autocar: «H Giulia είναι ένα καθηλωτικό, ξεχωριστό και εντυπωσιακό νεοεισερχόμενο μοντέλο στην κατηγορία του.»

αλφα1 αλφα2

Νίκος Τσάδαρης