Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική συνάντηση για το νεοσύστατο έπαθλο ατομικής χρονομέτρησης, TRC, στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου, την Κυριακή 9/4/2017.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας και τα στελέχη της προσπάθησαν για το καλύτερο ικανοποιώντας αγωνιζόμενους και θεατές που βρέθηκαν στην πίστα.

Στο αγωνιστικό μέρος, απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Γιώργος Ζυμαρίδης που έκανε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας 1.42.29 κερδίζοντας την γενική κατάταξη, αλλά και τις δύο κατηγορίες (Crosskart 650cc & 750cc) που αγωνίστηκε. Στην δεύτερη θέση της γενικής & της 750cc, βρέθηκε ο Μπάμπης Γαζετάς ενώ την τριάδα της γενικής κλείνει ο Νώντας Καρανικόλας, νικητής και της κατατηγορίας  open.

Στην κατηγορία 650 την δεύτερη και την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Κώστας Χριστόπουλος και Αντρέας Καροτσιέρης αντίστοιχα. Ο Νίκος Αθηναίος ανέβηκε το τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου στην κατ. 750 και τέλος στην open o Παναγιώτης Αποστόλου και ο Ανδρέας Μπάσδελης μοιράστηκαν την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στα αυτοκίνητα  ο Παναγιώτης Ρουστέμης (Ford Sierra 4×4) έκλεψε τις εντυπώσεις κάνοντας και τον απόλυτο χρόνο, μόλις στη δεύτερη του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα. Στην 2η θέση της κατηγορίας 2000+ τερμάτισε ο Πέτρος Μαγγερίδης (Subaru Impreza) και 3ος ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος (Subaru Impreza).

Στα 2000 και στην μάχη των Ford Escord νικητής ο Ανέστης Υφαντής, με 2ο και 3ο τους Γιώργος Δήμο και ο Σπύρος Δεδεγκίκα.

Μάχη στο δευτερόλεπτο έγινε στα 1600, ανάμεσα στον Σάββα Λευκαδίτη (Peugeot 206 )και Θοδωρή Βούλγαρη (Toyota Starlet) με τον πρώτο να ανακηρύσσεται τελικά νικητής. Στην 3η θέση ο Ηλίας Πολυχρονόπουλος (Toyota Starlet).

Τέλος στην μικρή κατηγορία 1400 κέρδισε ο Παναγιώτης Χαϊδάς ( Toyota Yaris) ξεκινώντας την αγωνιστική του καριέρα από το 1ο TRC, ενώ 2ος τερμάτισε ο Σπύρος Κολόκας (Toyota Corolla) και 3ος ο Γιώργος Φωτάκης (Nissan Micra).

O αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά σε όλη την Πελοπόννησο από την Τηλεόραση του Super.

dirt 1 dirt2 dirt3

Νίκος Τσάδαρης