Επτά (7) βραβεία απέσπασε συνολικά σε διάφορες κατηγορίες των ERMIS AWARD η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda moto και της Mitsubishi Motors στην Ελλάδος

Συγκεκριμένα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε και ο συνεργάτης της, η διαφημιστική εταιρεία ADMINE, απέσπασαν:

Tο κορυφαίο βραβείο της δυναμικής κατηγορίας GRAND ERMIS AWARD-DIGITAL για την καμπάνια του Honda Roadtrips-www.hondaroadtrips.gr

1 βραβείο στην κατηγορία BRANDED ENTERTAINMENT & CONTENT για το Honda Roadtrips-www.hondaroadtrips.gr

4 βραβεία στην κατηγορία DIGITAl για το Honda Roadtrips www.hondaroadtrips.gr

1 βραβείο στην κατηγορία BRANDED ENTERTAINMENT & CONTENT για το Mitsubishi L200 – Ικανό για όλα www.ikanogiaola.gr

Honda Roadtrips

Το Honda Roadtrips είναι μια πλατφόρμα που φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν τη μοτοσικλέτα για ανθρώπους που τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Μέσα από το Honda Roadtrips οι φίλοι των 2 τροχών έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα της αληθινής περιπέτειας, να εμπνευστούν και να τολμήσουν να κάνουν πραγματικότητα τα ταξίδια που πάντα ονειρευόντουσαν, και τελικά να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τη μοτοσικλέτα. Εδώ θα βρουν συμβουλές από ειδικούς και επαγγελματίες, και θα μάθουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν για την οργάνωση του δικού τους roadtrip από την προετοιμασία μέχρι το ίδιο το ταξίδι. Μέσα στην πλατφόρμα οι φίλοι των 2 τροχών μπορούν να δουν και την ταινία Nordkapp The Movie, μια ταινία που δημιουργήθηκε από το πλούσιο υλικό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιωτικού των τριών αναβατών, οι οποίοι οδήγησαν τρεις(3) Africa Twin από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι, Nordkapp της Νορβηγίας διασχίζοντας 17 χώρες σε 22 ημέρες και διανύοντας 11,000 χλμ.

Mitsubishi L200

Το L200 5ης γενιάς και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης μέσα από 8 σκληρές και ανατρεπτικές δοκιμασίες αποδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εξαιρετικές εκτός και εντός δρόμου δυνατότητες του pickup της Mitsubishi Motors μέσα από τη νέα καμπάνια “Mitsubishi L200 Ικανό για Όλα” που τρέχει στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ikanogiaola.gr. O Σάκης Τανιμανίδης και η συνοδηγός του Τζέσικα υποβάλουν το Mitsubishi L200 5ης γενιάς σε 8 σκληρές και ακραίες δοκιμασίες όπως είναι η δοκιμασία ποτάμι, η ιπτάμενη στροφή, η τρελή στροφή, η επικίνδυνη ισορροπία, ο αιωρούμενος τροχός, η extreme ανάβαση και η δοκιμασία άνω κάτω, τις οποίες μπορεί κανείς να δει στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ikanogiaola.gr.

Νίκος Τσάδαρης