Η φετινή Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2017 στη Γενεύη θα αποτελέσει τη σκηνή για τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς Hyundai i30 Tourer (Wagon). Το νέο μέλος της οικογένειας i30 διατηρεί το διαχρονικό σχεδιασμό του 5θυρου μοντέλου, προσθέτοντας κομψότητα και ευελιξία στο αμάξωμά του.

Το νέο i30 Tourer θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη συνέντευξη τύπου της Hyundai, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη, στις 7 Μαρτίου 2017.

Ταυτόχρονα με την πρώτη εμφάνιση του i30 Tourer στο ευρύ κοινό, η Hyundai Ελλάς ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης του νέου i30 στην Ελληνική αγορά από τον προσεχή Μάιο.

Το νέο i30 αποτελεί την απάντηση της Hyundai Motor στην αλλαγή των σύγχρονων αξιών και προτιμήσεων των πελατών μέσα από τεχνολογικές οδηγικές λύσεις, με ιδιαιτερότητα στη σχεδίαση και την ευελιξία.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία του, είναι εγγυημένα από τη μοναδική 5ετή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων.

hyundai_i30_2

Οι μηχανικοί του Τεχνικού Κέντρου της Hyundai Motor Europe στη Γερμανία ενίσχυσαν τα δυναμικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς i30 με ένα αυστηρό πρόγραμμα δοκιμών σε όλη την Ευρώπη και στη διάσημη πίστα Nürburgring Nordschleife. Το άκαμπτο και ελαφρύ αμάξωμα με 53% συνθετικό χάλυβα υπερυψηλής αντοχής, προσφέρει τη βάση για μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία και τα χαρακτηριστικά χειρισμού. Σε συνδυασμό με την 10% πιο άμεση απόκριση του τιμονιού καθώς και το ολοκαίνουργιο σασί, ο οδηγός μπορεί να απολαύσει δυναμικές ικανότητες οδήγησης, με υψηλά επίπεδα άνεσης.

hyundai_i30_3
hyundai_i30_1

Το νέο i30 θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με την πλήρη γκάμα κινητήρων, που αποτελείται από μικρούς κινητήρες βενζίνης, ατμοσφαιρικούς 100ίππων και υπερτροφοδοτούμενους 120 και 140ίππων, αλλά και Diesel με ροπή 28 κιλών και τρία επίπεδα ιπποδύναμης 95, 100 και 136ίππων. Ταυτόχρονα, εισάγει το νέο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT της φίρμας, τόσο σε βενζινοκίνητες όσο και σε πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

Τέλος, η οικογένεια της νέας γενιάς i30 θα περιλαμβάνει το πρώτο υψηλών επιδόσεων μοντέλο της μάρκας Ν της Hyundai και θα μπει στην παραγωγή εντός του 2017.