Η SsangYong παρουσιάζει στην προσεχή έκθεση της Γενεύης το XAV-L, ένα 7θέσιο SUV με τη χρηστικότητα ενός MPV.

Το XAV-L, του οποίου το όνομα προέρχεται από τις λέξεις eXciting Authentic Vehicle Long SUV, έχει αισθητική εμπνευσμένη από το SsangYong Korando της δεκαετίας του 1990. Πρόκειται, μάλιστα, για την εξέλιξη του concept car XAV, που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015.

Στην πραγματικότητα είναι ένα πρωτότυπο που αναμειγνύει επιτυχημένα τις σκληρές και αρρενωπές γραμμές ενός κλασσικού SUV, αλλά τις συνδυάζει με την λειτουργικότητα και την πολυχρηστικότητα ενός MPV.

XAVLTEASER_Qter1

Το XAV-L φιλοξενεί 7 επιβάτες με άνεση, προσφέροντας μεγάλους χώρους στο εσωτερικό του, ενώ εξοπλίζεται με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία συνδεσιμότητας και μεγάλες οθόνης αφής.

XAVLTEASER_Qter3

Παράλληλα, το XAV-L είναι εξοπλισμένο με νέες τεχνολογίες ασφαλείας για πεζούς και επιβαίνοντες. Κάτω από το καπό του έχει δύο κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με τις τελευταίες αντιρρυπαντικές τεχνολογίες.

Το νέο πρωτότυπο θα βρίσκεται το περίπτερο 4131 της φίρμας, δίπλα στην υπόλοιπη φρέσκια γκάμα της, στην έκθεση της Γενεύης που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 9 Μαρτίου και για 10 μέρες. XAVLTEASER_Qter4

Νίκος Τσάδαρης