Το τελευταίο stop motion Snowkhana βίντεο δοκιμάζει τις γνώσεις των σινεφίλ καθώς ο λιλιπούτειος superstar Mental Block ντριφτάρει σε αγαπημένα χριστουγεννιάτικα blockbusters.

Έχοντας δημιουργηθεί σαν φόρος τιμής στα βίντεο Gymkhana με πρωταγωνιστή το θρύλο του YouTube, Ken Block, η σειρά Snowkhana έχει αποκτήσει τους δικούς της πιστούς οπαδούς για κλιπ που φτιάχτηκαν με αγάπη και βασίζονται σε μικροσκοπικά παιχνίδια, άπειρα τουβλάκια LEGO και απίστευτη υπομονή για τη φωτογράφηση του κάθε καρέ, ενώ περιλαμβάνεται μία αναφορά στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis.

Το κάστ περιλάμβανε επίσης ήρωες όπως οι Batman, Ben 10, The Lone Ranger, Raphael the Teenage Mutant Ninja Turtle κι ένα μινιόν από το Despicable Me.

Το όλο σκηνικό στήθηκε σε ένα μήνα περίπου με υλικά όπως 17 δεντράκια LEGO, 11 κουτάκια σπρέι χιονιού, επτά κτίρια από χαρτόνι, ένα μεγάλο κουτί με αφρό διόγκωσης και ένα γυναικείο καλσόν, που χρησιμοποιείται για το δίχτυ του τραμπολίνο στη σκηνή με τη διαφήμιση του John Lewis.

Νίκος Τσάδαρης