Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 έπεσε η σημαία του τερματισμού του «29ου Χειμερινού Ράλι ΦΙΛΠΑ (προς τιμή του πρόσφατα θανόντος οδηγού αγώνων Γιώργου Ραπτόπουλου), το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ναύπλιο.

Η εκκίνηση των 59 συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή  και τα πληρώματα κατευθύνθηκαν προς τον Ισθμό της Κορίνθου για την πρώτη ανασυγκρότηση και την εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους προς το Ναύπλιο.

Μέχρι το βράδυ του Σάββατου, με βροχερό καιρό, στη κατηγορία Regularity, οι συμμετέχοντες διαγωνίσθηκαν σε 8 δοκιμασίες ακριβείας ενώ οι συμμετέχοντες  στην κατηγορία Touring σε 2. Το βράδυ τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να  κάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια της πόλης χωρίς βροχή, και να απολαύσουν το βραδινό τους γεύμα στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου.

Tην Κυριακή το πρωί, τα οχήματα εκκίνησαν για το τελευταίο σκέλος στις 10.00 από το ξενοδοχείο Αμαλία. To σκέλος αυτό διεξήχθη με συνεχή βροχή και συμπεριλάμβανε 2 δοκιμασίες για την κατηγορία Regularity και 1 για την κατηγορία Touring. Ο τερματισμός έγινε πάλι στο ξενοδοχείο Αμαλία όπου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το μεσημεριανό τους γεύμα και έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Νικητές ήταν οι εξής:

Κατηγορία Regularity

Γ. Γεωργακόπουλος – Κ. Τσιτσιλώνης     Morris Mini    1967

T. Δούρος – Γιώτα Χελιώτου          BMW 1502    1975

Γ. Οικονόμου – Ν. Οικονόμου       Ford Escort MKII        1978

Κατηγορία Touring

Δ. Ρίζος – Λήδα Κωτσονόπουλου             Mercedes Benz 280SL       1969

Ν. Χαραλαμπόπουλος– Μ. Χαραλαμπόπουλου Porsche 912 Targa 1969

Γ. Χωριανόπουλος – Αλ. Καραντώνη Audi Quattro       1980

xeimrall1 xeimrall2 xeimrall3 xeimrall4 xeimrall5 xeimrall6 xeimrall7

 Νίκος Τσάδαρης