Ο Mark Fields, president & CEO της Ford Motor Company και ο Jim Farley, executive vice president & president της Ford Ευρώπης, θα αποκαλύψουν το νέο Ford Fiesta σε ειδική εκδήλωση «Go Further», στις 29 Νοεμβρίου, στην Κολωνία (Γερμανία).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Go Further, η Ford θα ανακοινώσει επίσης λεπτομέρειες για τη στρατηγική της Smart Mobility, πληροφορίες για μία νέα τεχνολογία εξοικονόμησης καυσίμου, και θα αποκαλύψει νέα επαγγελματικά οχήματα σε ένα κοινό 2.500 εμπόρων, εργαζομένων και εκπροσώπων των media στο W Halle, που βρίσκεται στις εργοστάσιο παραγωγής του Niehl στην Κολωνία, πατρίδα του Fiesta.

«Το νέο Fiesta θα εκφράζει άριστα τη φιλοσοφία της Ford, αξιαγάπητο, απολαυστικό, σπορ και με απαράμιλλη προσωπικότητα, πιστό στο πνεύμα του θρυλικού μικρού αυτοκινήτου που έχει προσφέρει χαρά σε πολλές γενιές πελατών τα τελευταία 40 χρόνια», δήλωσε ο Farley.

Ο Fields και Farley θα πλαισιωθούν στη σκηνή από μέλη των ομάδων της Ford από όλη την Ευρώπη, που έχουν συντελέσει στη μεταμόρφωση της εταιρείας.

Στη χώρα μας το νέο Fiesta αναμένεται να έρθει στα τέλη του 2017.

Νίκος Τσάδαρης