Η Opel παρουσίασε το Opel Vivaro Sport στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων ΙΑΑ 2016 στο Ανόβερο. Συνολικά δεκαεννέα διαφορετικά μοντέλα με το σήμα της Opel, από το Combo μέχρι ένα L3H1 Movano crew cab με AWD, εκτίθενται στο περίπτερο της μάρκας.

Το εντυπωσιακό Vivaro Sport δίνει το «παρών» σε εκδόσεις Combi, panel van και crew cab σε δύο διαφορετικά μήκη. Ο βασικός εξοπλισμός του Vivaro Sport περιλαμβάνει 17άρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με προβολείς ομίχλης και φώτα ημέρας LED με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

opelvivaro2

Τα φιμέ κρύσταλλα στα πλαϊνά και πίσω παράθυρα είναι ένα ακόμα ιδιαίτερο γνώρισμα των εκδόσεων Combi. Επιπλέον οι πελάτες σύντομα θα μπορούν να επιλέξουν το νέο σύστημα Navi80 IntelliLink infotainment. Αυτό επιτρέπει λεπτό προς λεπτό κυκλοφοριακή ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, με ακρίβεια 100 m και μπορεί να υποδεικνύει εναλλακτικές διαδρομές χάρη στη δωρεάν συνδεσιμότητα με το Internet.

opelvivaro3

Η Opel βρίσκεται σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις με περισσότερες από 400 εργοστασιακές εκδόσεις επαγγελματικών οχημάτων. Επιπλέον, η εταιρία συνεργάζεται με πολλούς διάσημους ειδικούς στο χώρο των μετατροπών αμαξωμάτων, οι οποίοι μπορούν επίσης να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις.

Η ποικίλη γκάμα τροποποιημένων αμαξωμάτων περιλαμβάνει από ψυγεία μέχρι van για τη μεταφορά ατόμων με προβλήματα κινητικότητας αλλά και ειδικά οχήματα για χρήση από την αστυνομία, την πυροσβεστική και τις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης.

opelvivaro1

Νίκος Τσάδαρης