Αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο Land Rover όχι μόνο μπορεί να βγει εκτός δρόμου αλλά μπορεί να φροντίσει και για τον ιδιοκτήτη να μείνει εκτός σπιτιού όσο χρειαστεί και όσο αυτός θέλει.

Διαθέτει μεταξύ άλλων, ένα ψυγείο, εστίες αερίου, ένα νεροχύτη κουζίνας, μια οθόνη τηλεόρασης και μια καφετιέρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να απολαύσει τις ανέσεις του σπιτού, κάπου στη φύση για παράδειγμα, αν βέβαια έχει να διαθέσει το ποσό των περίπου 50.000 λιρών, όσο δηλαδή κοστίζει. Το συγκεκριμένο μοντέλο Land Rover Defender 110 2.2 D XS είναι του 2014, πεντάθυρο και πωλείται σε ένα μπλε μεταλλικό χρώμα. Έχει τη δυνατότητα επίσης μέσω παροχών να δίνει ρεύμα σε όποια συσκευή θελήσει ο ιδιοκτήτης του.

Το όχημα πωλείται στο eBay έναντι 47.750 λιρών και όπως αναφέρει η περιγραφή, στην τιμή περιλαμβάνεται η 22 ιντσών Samsung Smart LED τηλεόραση με ενσωματωμένο Wi-Fi, Full HD, HDMI και USB συνδέσεις αλλά και στερεοφωνικά ηχεία. Η αγγελία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο μελλοντικός αγοραστής θα παραλάβει ένα όχημα το οποίο στο εσωτερικό του θα έχει ένα αποσπώμενο ψυγείο, ενιαίες εστίες αερίου σε συνδυασμό με νιπτήρα με τρεχούμενο κρύο νερό και μια επώνυμη καφετιέρα για τους λάτρεις του είδους.

Κατά τα λοιπά, είναι ένα άνετο όχημα με καθίσματα που έχουν δερμάτινη ταπετσαρία, εσωτερικό φωτισμό LED σε μπλε χρώμα και πίσω καθίσματα με βελούδο και δέρμα. Επιπλέον εάν κάποιος θέλει μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής του ζωής το αυτοκίνητο αυτό καλύπτει και αυτή την ανάγκη καθώς διαθέτει φιμέ τζάμια. Για όποιον τώρα ενδιαφέρεται και μπορεί να διαθέσει τα χρήματα για το πολυτελές και ιδιαίτερο αυτό Land Rover μπορεί να το βρει στο eBay για όσο διάστημα μένει απούλητο…

landrover1 landrover2 landrover3 landrover4 landrover5 landrover7 landrover8 landrover6