Ξεκίνησε τις εργασίες της, στη Θεσσαλονίκη, η νέα υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα Citroen. Ο νέος επίσημος διανομέας και επισκευαστής Citroen-AVC A.E. του ομίλου Αντωνέλη, βρίσκεται στο 9ο χλμ Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, στον ανατολικό τομέα, δίπλα στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

Οι εγκαταστάσεις των 3.800 τ.μ. φιλοξενούν ένα μεγάλο εκθεσιακό χώρο με πλήρη γκάμα μοντέλων, επιβατικών & επαγγελματικών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο και φανοποιείο, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ, καθώς και τμήματα ομαδικών πωλήσεων, επαγγελματικών οχημάτων, ανταλλαγών και ασφαλειών.

Στα πλαίσια γνωριμίας με το ευρύ κοινό, η AVC A.E. θα διοργανώσει Test Drive στις εγκαταστάσεις της, στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου (ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00).

Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την προηγμένη τεχνολογία που προσφέρουν τα μοντέλα της Citroen, να ενημερωθούν για τις προσφορές, καθώς και για το νέο πρόγραμμα «CitroenMakeMyDay».

Καθόλη τη διάρκεια του τριήμερου Test Drive, οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα κερδίσουν εντελώς δωρεάν φθινοπωρινό τεχνικό έλεγχο 20 σημείων για το αυτοκίνητό τους.

Νίκος Τσάδαρης