Ολοκληρώθηκε ο 6ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός «Volkswagen Retail Qualification 2015», με την Ελληνική αποστολή να κατακτά την τρίτη θέση στην κατηγορία των Συμβούλων Ανταλλακτικών.

Ο διαγωνισμός RQWC 2015 που αφορά στους συνεργάτες VW, πραγματοποιήθηκε στην ακαδημία της φίρμας στο Wolfsburg καθώς και στο Βερολίνο, το διήμερο 28 – 29/5/2015, όπου οι διαγωνιζόμενοι επέδειξαν τις θεωρητικές και τις πρακτικές τους ικανότητες σε τρεις κατηγορίες.

fame1 – Service Person World Championship
– Master Technician World Championship
– Parts Advisor World Championship

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γεώργιος Καβγαλάκης από τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο και Επισκευαστή Karenta A.E. (Πατήσια) με την αρωγή και την στήριξη της Kosmocar Α.Ε., έλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία «Σύμβουλος ανταλλακτικών».

fame2

Για την Kosmocar A.E. η επιτυχία αυτή της Karenta A.E. όχι μόνο επιβεβαίωσε, αλλά και τεκμηρίωσε εμπράκτως το υψηλό επίπεδο κατάρτισης που είναι σε θέση να προσφέρει όλο το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Volkswagen.

Το επίτευγμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν ληφθεί υπόψη, το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού από σχεδόν 70 χώρες και 250 συμμετέχοντες, αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική αγορά κάτι που ενισχύει το κατόρθωμα της Ελληνικής αποστολής.

Ο διαγωνισμός «Volkswagen Retail Qualification 2015» πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

Νίκος Τσάδαρης