Το Verso-S θα είναι το πρώτο Toyota στην Ευρώπη που θα προσφέρει μία νέα, έγχρωμη οθόνη αφής multimedia 6,1 ιντσών με την ονομασία Toyota Touch. Αντανακλώντας την υψηλή κοινωνική συνδεσιμότητα που χαρακτηρίζει την εποχή μας, τα multimedia συστήματα αυτοκινήτων απολαμβάνουν όλο και μεγαλύτερη ζήτηση από τους αγοραστές όλων των κατηγοριών μοντέλων, ανεξαρτήτως τιμής ή έκδοσης.

Οι πελάτες αυτοί αναζητούν ένα σύστημα μέσω του οποίου θα ελέγχουν τις περισσότερες λειτουργίες και που παράλληλα θα μπορεί να συνδέεται με εξωτερικές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και φορητά music player.

Οι πελάτες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία της οθόνης αφής, η οποία όχι μόνον απλοποιεί τον έλεγχο του συστήματος αλλά ελαχιστοποιεί και την ανάγκη ύπαρξης μοχλοδιακοπτών στην κεντρική κονσόλα. Αποτέλεσμα: μία πιο καθαρή και απέριττη αισθητική του ταμπλό.

Σαν απάντηση, η Toyota δημιούργησε ένα νέο ορόσημο στην τεχνολογία multimedia για την επόμενη δεκαετία: το Toyota Touch.

Στοιχείο βασικού εξοπλισμού του Verso-S από τη μεσαία έκδοση και πάνω, το Toyota Touch θα περιλαμβάνει AM/FM radio, CD/MP3 player, συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου Bluetooth, θύρα USB για τη σύνδεση φορητών μουσικών players, οθόνη με πληροφορίες ταξιδιού και κάμερα οπισθοπορίας.

Πηγή: auto24.gr