Για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας εκτός από οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις θέλετε και επιπλέον παροχές που να καλύπτουν τις ανάγκες σας. Σε μια περίοδο αβεβαιότητας αναζητάτε τη σιγουριά στην ασφάλισή σας με συνεχή και ολοκληρωμένη υποστήριξη. Θέλετε μια ασφάλιση αυτοκινήτου με ξεκάθαρες ασφαλιστικές καλύψεις και παροχές βασισμένες σε σαφείς όρους, γραμμένους σε κατανοητή και απλή γλώσσα. carxanam6 Δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο, καθώς τα νέα ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα της ΜΙΝΕΤΤΑ είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Επιλέξτε το πρόγραμμα ασφάλισης που σας ταιριάζει και απολαύστε πραγματική κάλυψη απέναντι στους κινδύνους που αντιμετωπίζετε καθημερινά όταν κυκλοφορείτε με το αυτοκίνητο. Πέρα από την υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης προς τρίτους ασφαλίζεστε στο βασικό πακέτο χωρίς επιπλέον ασφάλιστρα για την ασφάλιση των υλικών ζημιών έναντι προσώπων της οικογένειας σας ή του λήπτη της ασφάλισης, οι οποίοι εξαιρούνται από την κάλυψη της αστικής ευθύνης προς τρίτους, εφόσον και το όχημα που υπέστη την ζημιά ασφαλίζεται στην εταιρία. vzl4tk96Με γνώμονα τις ανάγκες σας έχετε ακόμα και στο βασικό πρόγραμμα αυτοκινήτου μία επιδοματική κάλυψη για τις περιπτώσεις της ολοκληρωτικής καταστροφής του οχήματός σας λόγω πυρκαγιάς, έκρηξης, φυσικών ή γεωλογικών φαινομένων ή τροχαίου ατυχήματος (υπαιτιότητας του οδηγού), η οποία ανέρχεται μέχρι 6.000 ευρώ.

Απολαύστε πραγματική κάλυψη

Όπου κι αν βρίσκεστε απολαμβάνετε εντελώς δωρεάν πλεονεκτήματα από εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα, χωρίς καμία επιβάρυνση, όπως κάρτα καυσαερίων, τεχνικό έλεγχο καθώς και έκπτωση για την συντήρηση ή την ζημιά η οποία δεν καλύπτεται από το συμβόλαιό σας. Παράλληλα, δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτησή σας η αποκατάσταση των ζημιών γίνεται εύκολη υπόθεση χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και χωρίς εκταμίευση. rcz2qem2 Απολαύστε αποκλειστικές παροχές και χαμηλά ασφάλιστρα μια για πάντα. Μπορείτε απλά και γρήγορα να εξοφλείτε συμβόλαια, εξάμηνα ή και ετήσια, για την ασφάλιση του οχήματός σας έως και σε 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας στο pay.minetta.gr. Επίσης μπορείτε να κάνετε εφάπαξ πληρωμές για συμβόλαια οχημάτων με χρήση πιστωτικών, προπληρωμένων, αλλά και χρεωστικών καρτών.

Ασφάλεια και ευκολία όπου κι αν βρίσκεστε

Στις καθημερινές σας μετακινήσεις θέλετε να έχετε τη δυνατότητα οπουδήποτε, κάθε στιγμή να έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε περίπτωση ατυχήματος. Η νέα εφαρμογή της ΜΙΝΕΤΤΑ για smartphones και tablets σας λύνει τα χέρια με την άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ένα πλήθος χρήσιμων λειτουργιών. Σε περίπτωση ανάγκης έχετε τη δυνατότητα άμεσης κλήσης φροντίδας της ΜΙΝΕΤΤΑ, οδικής βοήθειας, υπηρεσιών ανάγκης, γραμμών ΜΙΝΕΤΤΑLife, τηλεφωνικού κέντρου καθώς και χρήσιμων links. carxanam9 Ακόμη η εφαρμογή σας εμφανίζει χάρτη με τα πλησιέστερα συνεργαζόμενα συνεργεία. Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε γρήγορα και με άνεση τα ασφάλιστρα σας με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα. Με τη Κάρτα Προνομίων της ΜΙΝΕΤΤΑ απολαύστε ένα πλήθος προνομιακών παροχών και δείτε άμεσα τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις από το κινητό σας. Ενημερωθείτε όπου κι αν βρίσκεστε για τα νέα, ασφαλιστικά προγράμματα, τις προσφορές και τις δραστηριότητες της ΜΙΝΕΤΤΑ. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή που διατίθεται για android και ios από το αντίστοιχο app store, πληκτρολογώντας ΜΙΝΕΤΤΑ στην αναζήτηση.