Μια γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι παντρεύτηκε και μετά χώρισε ένα φάντασμα επειδή την απάτησε, υιοθέτησε έναν δαιμονισμένο κλόουν, όμως, όπως λέει, αυτό έκανε τον πρώην της να ζηλέψει.

Η 40χρονη Brocarde, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με το φάντασμα Εντουάρντο, στρατιώτη της Βικτωριανής εποχής, και στη συνέχεια χώρισε μαζί του όταν τον κατηγόρησε ότι την απατούσε και την παρακολουθούσε. Όπως αναφέρει η «nypost», η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει τώρα υιοθετήσει μία δαιμονισμένη κούκλα κλόουν αφού «συνδέθηκε» μαζί της όταν πέρασε μια νύχτα στο The Clown Motel στη Νεβάδα.

Η Brocarde συνάντησε τον δαιμονισμένο κλόουν ενώ περιόδευε στον κόσμο αναζητώντας στοιχειωμένες τοποθεσίες για την τηλεοπτική της εκπομπή.

«Όταν πήγα στο περίφημο μοτέλ είχα μια εμπειρία που μου πήρε το μυαλό… Πήρα την Polly, μια κούκλα από το Knott’s Scary Farm και είχε ένα ειδικό μήνυμα για μένα… με προειδοποιούσε για έναν κακό κλόουν που είναι δαιμονισμένος και προσπαθεί να με βλάψει…» αναφέρει σε ανάρτησή της στο instagram.

Αφού περιόδευσε στις ΗΠΑ με την κούκλα, στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της στο Oxfordshire για να μελετήσει μεταφυσικά τη δαιμονισμένη κούκλα.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, ο πρώην της, το φάντασμα Εντουάρντο, άρχισε να ζηλεύει – και δεν ήθελε τον κλόουν στο σπίτι. Λέει ότι ο Εντουάρντο δεν είχε πρόβλημα με την επικοινωνία της με άλλα πνεύματα. Όμως «φάνηκε να ταράζεται στη σκέψη ότι έφερε ένα άλλο φάντασμα στο σπίτι».

«Η ενέργειά του είναι πολύ ισχυρή είπε η ίδια. Η παρουσία του ήταν μέχρι τώρα διαχειρίσιμη, αλλά δεν του αρέσει ο κλόουν, τον παρακολουθεί συνεχώς», είπε η ίδια.

«Δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα, καθώς δεν έχω καμία πρόθεση να παντρευτώ ένα φάντασμα κλόουν. Είναι εδώ μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και σίγουρα δεν χρειάζεται να μπλέξω σε ένα παραφυσικό ερωτικό τρίγωνο» τονίζει.

«Ξέρω ότι ο κλόουν είναι δαιμονισμένος, οπότε ίσως ο Εντουάρντο να έχει πάρει κάποια κακή ενέργεια και απλώς με προσέχει» πρόσθεσε.