Η Άννα Βίσση έχει πειραματιστεί πολύ με το στιλ της και έχει υιοθετήσει πολλά διαφορετικά looks, ενώ δεν έχει φοβηθεί τα εκκεντρικά ρούχα και μαλλιά, ωστόσο στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Χρυσόψαρα», εμφανίζεται με ένα κούρεμα τύπου mullet, το οποίο ξεπερνά ό,τι έχουμε δει έως τώρα.

Το «Χρυσόψαρα» είναι ένα μοντέρνο τραγούδι, που συνδυάζει αριστοτεχνικά διαφορετικά είδη μουσικής και ερμηνείας, σε ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα που συνεπαίρνει. Κυκλοφόρησε από την Panik Gold, την Παρασκευή 17 Μαΐου, φυσικά σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα, και συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της Άννας Βίσση, μετά τα «Λεκές» και «Προτιμώ ‘24».

Παράλληλα, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμου», για 8η συνεχόμενη σεζόν, που θα ολοκληρωθούν μ’ ένα μεγάλο closing party, την Πέμπτη 30 Μαΐου, ύστερα από 6 μήνες απόλυτης και sold out επιτυχίας.

Η Άννα Βίσση εμφανίζεται, λοιπόν, με ένα κοντό, ξανθό mullet κούρεμα στο εξώφυλλο του single, ενώ τριγύρω της κολυμπούν χρυσόψαρα, τα οποία βγαίνουν ακόμη και μέσα από το στόμα της. Δεν ξέρουμε ακόμη αν το συγκεκριμένο hair look έγινε αποκλειστικά για τις ανάγκες του single ή αν η τραγουδίστρια πράγματι το υιοθέτησε και στην πραγματικότητα, ωστόσο κάτι μας λέει πως είναι απλά μέρος του concept.

Λίγα λόγια για το mullet κούρεμα

Το κούρεμα mullet είναι ένα κόψιμο που χαρακτηρίζεται από μακριά μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και συνήθως πιο κοντά μαλλιά στην μπροστινή περιοχή και τα πλαϊνά. Είναι ένα look που έγινε δημοφιλές κυρίως τη δεκαετία του 1980, αλλά έχει κάνει επανεμφάνιση σε διάφορες εκδοχές και μορφές.

Το mullet μπορεί να έχει πολλές παραλλαγές, ανάλογα με το πόσο έντονη επιθυμεί κάποιος να είναι η αντίθεση του μήκους μεταξύ των μαλλιών στο πίσω και το μπροστινό μέρος. Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει ένα πολύ ξεχωριστό και εκκεντρικό χαρακτήρα, προσφέροντας αέρα… μοναδικότητας σε οποιονδήποτε το επιλέξει. Είναι ένα unisex στιλ που απαιτεί αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για να το υποστηρίξει κανείς.

Ποιοι celebrities έχουν υιοθετήσει την τάση του mullet

Πολλοί διάσημοι έχουν υιοθετήσει και παρουσιάσει διάφορες εκδοχές του mullet. Μερικοί από αυτούς είναι ο Billy Ray Cyrus, αλλά και η κόρη του, Miley Cyrus, σε μια πιο σύγχρονη παραλλαγή του, η Rihanna και η Zendaya.