Η σεζόν των γάμων και των βαπτίσεων έχει ξεκινήσει και όλο και σε κάποιο μυστήριο θα είστε καλεσμένες, ενώ σίγουρα αναζητάτε ιδέες για το τι θα φορέσετε, καθώς πρόκειται για μια επίσημη περίσταση.

Η Ράνια Τζίμα έγινε νονά στη βάπτιση των παιδιών του Γιώργου Γρηγοριάδη και της Χριστίνας Ιορδανίδου, που έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι, και έδειχνε υπέροχη μέσα στο κόκκινο φόρεμά της.

Για την περίσταση, λοιπόν, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, επέλεξε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στιλ με έναν ώμο, το οποίο συνόδευσε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρη τσάντα τύπου clutch.

To κόκκινο χρώμα ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση, αφού είναι μια χαρούμενη απόχρωση, ενώ το μακρύ μήκος του φορέματος ταιριάζει με την ιερότητα του μυστηρίου που γίνεται σε εκκλησία.

Η Ράνια Τζίμα επέλεξε να χτενίσει τα μαλλιά της με ελαφριά waves και τόνισε τα μάτια της με σκιά.

Το πεντικιούρ της ήταν σε σκούρο κόκκινο χρώμα και το μανικιούρ της σε λευκό χρώμα, επιβεβαιώνοντας όσα έχουμε πει σε άρθρο μας για το ότι το μανικιούρ με το πεντικιούρ μας δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ασορτί.