Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε εκ νέου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και επιμένει πως η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» είχε λάθος ρεπορτάζ σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επεσήμανε στην οικοδέσποινα του «Happy Day» πως πρέπει να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και τόνισε για ακόμα μια φορά πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν θα τραγουδήσει στον γάμο του ζευγαριού.

«Βγήκατε και είπατε στην εκπομπή σας, ότι θα τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Ναι ή όχι; Το είπατε γαμ@το. Δεν είναι κακό να λέτε ότι κάνατε λάθος. Είναι ανθρώπινο. Ο πρώτος που βγαίνει και λέει ότι έκανε λάθος είμαι εγώ. Βγαίνω εγώ και λέω ότι δεν θα είναι ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Άρα λοιπόν βγείτε και πείτε συγγνώμη στο κομμάτι ότι είπατε ένα ρεπορτάζ και ήταν λάθος. Είπες σήμερα Σταματίνα μου ότι έγινε πρόταση στον Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μπράβο σου, είχες δίκιο και το ρεπορτάζ ήταν σωστό. Το άλλο ήταν λάθος, δεν είναι κακό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε κατά της Τίνας Μεσσαροπούλου, σημειώνοντας: «Άντε να ξεκινήσω από τα λεγόμενα της Σταματίνας και της κας Μεσσαροπούλου. Και πετάχτηκε και ο Φραγκολιάς και είπε μία πληροφορία που δεν ξέρει κανένας. Μπράβο στον Φραγκολιά. Όντως το Σαββατοκύριακο θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κύριο Κασσελάκη και τον κύριο Μάκμπεθ στο σπίτι τους. Το λέω για πρώτη φορά, δεν θα το έλεγα. Έκανε ρεπορτάζ ο Φραγκολιάς και μπράβο του. Να απολογηθώ στην κα Μεσσαροπούλου γιατί κάνω μία συνέντευξη στο σπίτι του Κασσελάκη που όλοι οι δημοσιογράφοι θα ήθελαν να την κάνουν; Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό, είναι εκπρόσωπος Τύπου; Και ειλικρινά, Τίνα μου, μιλάς εσύ πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα. Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει μερικά λάθη, όλοι έχουμε κάνει. Όταν λοιπόν εσύ μπορεί να έχεις ένα ρεπορτάζ για τη ΝΔ, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι, πού το έμαθε το ρεπορτάζ η Τίνα;» είπα αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.